Koopcentraal
Image default
Beauty en verzorging

Het grootste merk voor verzorgingsproducten Maria Galland

 

 

Het Franse Maria Galland is een van de grootste merken in de verzorgingsproducten. De producten van Maria galland worden wereldwijd verkocht en hebben een goede reputatie. Niet voor niks dat veel beauty salons werken met deze producten, omdat ze van een erg goede kwaliteit zijn. De producten van dit merk zijn voor alle leeftijden, om je huid nog lang mooi en gezond te houden. De producten van maria galland zijn niet goedkoop maar wel van goede kwaliteit, en werken ook echt 

Assortiment en laboratorium 

We verkopen verzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen, en hebben voor veel dingen een product. Met name crèmes en maskers maar ook shampoo’s die een droge huid tegen moeten gaan bij mannen. Daarnaast doen wij voortdurend onderzoek naar nieuwe producten die we kunnen gebruiken en verwerken in onze producten. Zo willen we een crème ontwikkelen die een einde moet brengen aan, het gebruik van meerdere crème op een dag. Zo kun je gewoon een crème gebruiken die je 2 keer daags kunt smeren. Hierdoor bespaar je flink op meerdere crèmes, want wij weten dat verzorgingsproducten vaak duur zijn.  

De nieuwste rimpel crème 

Heb jij veel last van rimpels door de ouderdom of omdat je veel gerookt hebt, en je gezicht nooit echt goed verzorgt hebt. Dan is een goede rimpel creme misschien wel iets  voor jou. Deze crème geeft je gezicht meer volume waardoor je rimpels minder opvallen, en je huid ook niet meer droog is. Daarnaast trekt de crème erg snel in en werkt hij vrijwel direct, en is hij gemaakt van natuurlijk producten. En zo is hij geschikt voor elk type huid, en goed te combineren met andere huid producten.  En door de natuurlijke elementen geeft hij geen irritaties of allergieën, en kan iedereen hem dus gebruiken.