Koopcentraal
Image default
Cadeau

Welke kinderstep geef je met Sinterklaas cadeau?

De donkere dagen van het jaar zijn inmiddels weer aangebroken.Dit betekent ook dat de verjaardag van de Goedheiligman in aantocht is.

Hoog tijd om je te gaan verdiepen in een leuke kinderstep, als cadeau van Sinterklaas.

Step voor de peuters

Voor jonge kinderen, waarbij de motoriek nog niet optimaal functioneert, is een step toch een geschikt cadeau. Steppen geeft ze de benodigde lichaamsbeweging, op een gave actieve manier. Een goede en veilige keuze voor de allerkleinsten, is dan een step met 2 voorwieltjes. Deze zorgt voor iets meer balans. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het gewicht en is het echte sturen nog niet echt nodig. Zo kan jouw 2 jarige peuter toch al heerlijk steppen.

Is jouw zoon of dochter rond de 4 jaar, dan zijn er speciale steps, die onregelmatigheden in het wegdek goed opvangen. Het achterwiel voorziet jouw kleine daarbij van de nodige stabiliteit. De motoriek van je kind is op de leeftijd van 4 jaar al iets verder ontwikkeld, dus een step met 2 wieltjes kan heel goed.

Vanaf een jaar of 7, zal jouw zoon of dochter zelf waarschijnlijk vragen om een step. Lekker om mee naar school te nemen, of als jullie samen boodschappen doen. In deze categorie zijn er, in hoogte verstelbare steps te koop, die dus langere tijd te gebruiken zijn. Zo hoef je bij een groeispurt niet direct een andere step aan te schaffen.

Stuntsteps

Heeft jouw kind het steppen inmiddels helemaal onder de knie, dan is het goed, om een stapje verder te gaan. Verdiep je hiervoor eens in de stuntsteps.
De stuntsteps zijn er in lichte varianten, die ook nog eens op te vouwen zijn. Als je dit aan je avontuurlijke zoon of dochter cadeau doet, weet je zeker dat hij in de smaak zal vallen. De stuntsteps zijn erg sterk, waardoor de mooiste stunts, moeiteloos kunnen worden uitgevoerd. Actief bezig zijn met vriendjes en vriendinnetjes, staat zo garant voor gezellige uurtjes in de buitenlucht.

Step aanschaffen

Bij de aanschaf van een step is het dus goed, om te kijken naar de leeftijd van het kind en de motoriek. De steps zijn allemaal stuk voor stuk mooi om te zien, dus dat maakt het kiezen een stuk eenvoudiger. Met betrekking tot de prijs kan worden gezegd, dat de gewone steps tussen de 40-120 euro kosten. Is jouw doerak fan van een groot type step, zoals de kickbike, dan zal je wel wat dieper in je buidel moeten tasten. Deze zijn echter vele jaren te gebruiken, door de royale belasting die mogelijk is en de grootte van de puberstep.

Overtuigd?

Neem een kijkje op de website van Stepsonline.nl en verras jouw topper met zo’n superstep.

https://stepsonline.nl/