Koopcentraal
Image default
Cadeau

Relatiegeschenken bedrukken

Een mooi cadeau uitkiezen voor je medewerkers of ( potentiële) relaties is niet makkelijk. Er is zo enorm veel keuze in artikelen, modellen en kleuren. Om het voor jezelf enigszins eenvoudiger te maken is het goed om een aantal uitgangspunten voor ogen te houden: wie is mijn doelgroep en wat vinden ze leuk, moet het relatiegeschenk aansluiten bij mijn eigen product of bedrijf, hoeveel heb ik nodig en wat is mijn budget. Hiermee kom  je al een eind in de richting.

In de meeste gevallen wil je ook je eigen logo of tekst op het relatiegeschenk laten bedrukken. Zo weet degene die het cadeau ontvangt altijd van wie ze het hebben gekregen. Daarnaast zien vaak ook anderen jouw logo of slogan.

Om maar een voorbeeld te noemen een bedrukte tas wordt door gemiddeld 2900 mensen gezien. Het is naast een geschenk dan ook een perfect promotiemiddel.

Als je dus een relatiegeschenk hebt gevonden laat deze dan bedrukken met jouw logo of slogan zodat je werkt aan een de relatie met je relaties en aan de promotie van je merk!

Voor meer info : https://www.relatiegeschenk4you.nl/