Koopcentraal
Image default
Cadeau

Kraam cadeau ideeën

De komst van een pasgeboren baby is een vreugdevolle gebeurtenis, niet alleen voor het gezin, maar ook voor vrienden en familieleden. Een kraamcadeau voor een pasgeboren baby kopen kan een beetje lastig zijn, vooral voor diegenen die geen ervaring hebben op dit gebied. Iedereen wil iets unieks en exclusiefs geven is en gewaardeerd wordt door de ouders van de pasgeboren baby.

 

Hier is een lijst van 5 unieke pasgeboren kraamcadeau-ideeën:

 

1.      Babykleding

Je kunt kiezen voor babykleding zoals wanten, slabbetjes, vestjes, mutsjes, slofjes. Denk eraan om alleen katoenen kleding te kopen. Vermijd synthetische stoffen.

 

2.      Baby luiers

Je kunt niks fout doen met het geven van luiers als kraamcadeautje. Je kunt ook doek luiers kopen als je milieubewust bent. Houd in gedachten om de leeftijd geschikte grootte van luiers te kopen.

 

3.      Babybad

Nieuwe mama’s kunnen zich angstig voelen over het baden van hun pasgeboren baby, omdat ze erg kwetsbaar kunnen overkomen. Dus, het schenken van een babybadje kan hen zeker helpen bij deze taak. Je kunt een mobiel badje kopen, die het baden van de baby gemakkelijker en praktischer maakt.

 

4.      Baby fotoalbum

Nieuwe ouders zijn dol op dit kraamcadeau. Door een babyfotoalbum cadeau te doen, kunnen ouders alle mijlpalen van het eerste jaar van hun baby vastleggen. Ze kunnen foto’s en voetafdrukken van hun baby inplakken, samen met persoonlijke details zoals het geboortegewicht van de baby, de tijd dat hij/zij geboren werd, enzovoort, om herinneringen op te halen.

 

5.      Babywikkeldoekjes

Babywikkeldoekjes en babylakentjes kunnen een leuk en nuttig geschenk zijn, omdat baby’s de neiging hebben veel rotzooi te maken die niet tegen worden gehouden door alle luiers. Daarom zijn er altijd veel inleggers nodig. Nogmaals, vergeet niet om katoenen lakens te kopen.

 

Zit jouw idee hier niet bij? Dan zul je vast en zeker hier jouw kraamcadeau wel vinden.