Koopcentraal
Image default
Bedrijven

Waterpijp

Als je op vakantie wilt gaan, maar dat niet kunt, kun je de vakantie ook naar je eigen huis halen. Denk bijvoorbeeld aan Turkije, aan alle verschillende shisha smaken en de mooie, traditionele waterpijpen. Deze kun je eenvoudig in huis halen.

El Nefes

Als je behoefte hebt aan een waterpijp of misschien shisha tabak kijk dan zeker even bij Premium-Hookahs. Dit is namelijk in de Benelux een van de grootste waterpijp speciaalzaken. Zij dealen namelijk beroemde en populaire merken zoals: Farida, Khalil Mamoon en El Nefes. El Nefes waterpijpen zijn erg bekend in heel van landen in de wereld en leveren ook een goede kwaliteit. Deze waterpijpen zijn namelijk in de Ottomaanse stijl gemaakt en worden elk met de hand gemaakt. Ze vinden hun oorsprong in Turkije en worden op traditionele wijze met koper gemaakt. Ook onder verzamelaars is dit merk erg populair. Dit komt vooral door de aparte, gedetailleerde patronen. Echte Turkse waterpijpen komen daarnaast ook niet vaak voor. Toch horen de waterpijpen van dit merk tot het topsegment.

Thuis Turkije

Deze waterpijpen zijn te koop in de webshop en kunnen gratis worden thuisbezorgd. Zo hoef je nergens heen om een waterpijp te roken, maar kan je dit gewoon thuis doen in je eentje of met een paar vrienden. Je kan naast de waterpijp ook shisha tabak kopen in verschillende soorten en smaken. Ook kan je verschillende accessoires kopen en kooltjes om je collectie compleet te maken. Een waterpijp kan je dus ook goed cadeau doen, het is een erg bijzonder en uniek cadeau wat niet vaak gegeven wordt. Zo weet je zeker dat wat jij geeft, een origineel cadeau is.

Met deze aankoop haal jij het buitenland voor eventjes in je eigen huis. Zo hoef je geen vliegticket te kopen, je hoeft niet eens je huis uit voor een buitenlands ervaring.

Voor meer info : https://premium-hookahs.nl/