Koopcentraal
Image default
Bedrijven

Eigen huis

Stel je voor je koopt je eigen stukje grond en je mag helemaal zelf je huis ontwerpen. Niet alleen de vormgeving, maar ook alle details. Dit is natuurlijk een hele klus. Denk maar aan wat voor soort stenen er worden gebruikt voor de buitenkant van het huis. Maar denk ook aan de vormen van de ramen, de voordeur, wellicht de achterdeur en de achtertuin.

Dak

Er zijn heel veel dingen waar je aan moet denken als je een eigen huis wilt creëren. Maar vergeet daarbij niet het belangrijkste deel, namelijk het dak. Want wat is nou een huis zonder een dak, geen goed huis natuurlijk. Dit is misschien wel het belangrijkste, maar ook het moeilijkste onderdeel. Want hoe gaat het dak er uitzien, welke vorm heeft het? En ga je er dakpannen opzetten of ga je voor iets unieks en kies je voor een rietendak. Een rieten dak is erg speciaal, het komt niet vaak voor. Daarnaast zorgt het voor een andere uitstraling van het huis. Het rieten dak laat het huis er namelijk heel warm en sfeervol uitzien. Maak dan zeker niet de vergissing dat een rieten dak alleen thuishoort op een boerderij of een villa. Het kan ook perfect worden toegepast op een moderne woning of zelfs andere gebouwen.

Een rieten dak lijkt misschien niet sterk, maar het tegendeel is waar. Een rieten dak is erg warm en waterdicht. Het is daarnaast een duurzaam product en is ook isolerend. Dit is dus niet alleen goed voor het huis zelf, maar ook voor het milieu.

Een rieten dak is daarnaast ook super Hollands. Vroeger werd riet al gebruikt om daken op huizen te maken. Riet groeit namelijk naast het water en daar hebben we genoeg van in Nederland.

Dus twijfel niet en bel meteen een rietdekker om je huis een unieke, warme uitstraling te geven!

Voor meer info : https://www.rietwerk.nl/