Koopcentraal
Image default
Electronica en Computers

Vergelijk de beste mobiele airco’s op Kieskeurig.nl

Vergelijk de beste mobiele airco’s op Kieskeurig.nl

Niet iedereen heeft het budget om een vaste airco aan te schaffen. Gelukkig zijn er ook voor de kleine portemonnee genoeg opties om van een koel huis te genieten. Zo kun je er voor kiezen om een mobiele airco te kopen. De beste plek om een mobiele airco te vergelijken is Kieskeurig.nl

Wat zijn goede merken voor mobiele airco’s?

Op Kieskeurig.nl kun je mobiele airco’s van tientallen merken vergelijken. Maar wat zijn nou de beste merken? Als we kijken naar de mobiele airco’s met de hoogste reviewscore, dan scoren een paar merken steevast het hoogst. Vooral de airco’s van Rowenta, Inventum AEG en De’Longhi scoren over het algemeen erg goed. De mobiele airco’s van Inventum zijn zelfs een aantal keer uitgeroepen tot best geteste van een bepaalde maand. Ben je op zoek naar een mobiele airco onder de €250? Kijk dan eens naar de Inventum AC701. Deze is als 4 keer uitgeroepen tot best geteste airco!

Kies het juiste koelvermogen

Het koelvermogen van een mobiele airco wordt uitgedrukt in BTU. Dit staat voor British Termal Unit. Het is de hoeveelheid warmte die nodig is om 1 pond water, 1 graat Fahrenheit te doen stijgen. De meeste mobiele airco beschikken over 7000 tot 9000 BTU. Hoe meer koelvermogen, des te groter is de maximale capaciteit van de te koelen ruimte. Ga je een mobiele airco kopen? Kijk dan goed naar de maximale capaciteit van de airco.

Extra functies

De meeste moderne airco’s beschikken over een aantal handige extra functies. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mobiele airco met afstandsbediening. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld vanuit je bed of luie stoel de airco aan of uit wil kunnen zetten. Een andere handige optie is de timer. Hiermee kun je vooraf instellen wanneer de airco aan of uit moet gaan. Handig om bijvoorbeeld een paar uur voordat je naar bed gaat, de slaapkamer alvast af te koelen. Op Kieskeurig kun je deze en nog veel meer opties selecteren tijdens je zoektocht naar de beste mobiele airco.

https://www.kieskeurig.nl/mobiele_airco