Koopcentraal
Image default
Electronica en Computers

Nooit meer zorgen over brand- of waterschade wanneer u uw archief laat scannen

Wie zijn archief laat digitaliseren, doet dit doorgaans om informatie toegankelijker te maken en het nieuwe werken te stimuleren. Veel bedrijven, waaronder zelfs banken, zorginstanties en woningcorporaties werken nog met papieren archieven. Het gevolg is dat medewerkers vaak veel tijd kwijt zijn aan het zoeken naar een document en dat het betreffende document niet door meerdere personen tegelijk kan worden gebruikt. Ook loopt u met een fysiek archief risico op zaken als brand en wateroverlast.

Uw documenten op een centrale, online plek

Eens in de zoveel tijd horen we het op het nieuws: een archief is bij een brand verloren gegaan. Bestaat er geen back-up, dan is men werkelijk alle informatie kwijt. Het is overbodig om uit te leggen welke verstrekkende consequenties een dergelijke gebeurtenis kan hebben. Door uw archief te digitaliseren, zullen uw documenten op een centrale, online plek worden opgeslagen. Het risico op verlies door brand, water of zelfs inbraak wordt hiermee vermeden.

Een proces dat door optimale beveiliging wordt gekenmerkt

Wenst u uw archief te laten scannen? Dan bent u bij GMS, een specialist met bijna veertig jaar ervaring, aan het juiste adres. Het bedrijf heeft inmiddels veel waardevolle, maar ook vertrouwelijke collecties gedigitaliseerd. Het scannen van uw archief gebeurt in een sterk beveiligde omgeving. Uw fysieke archieven worden in speciale, geklimatiseerde archiefkluizen opgeslagen. Ook worden uw documenten met speciale transportmiddelen vervoerd. Indien gewenst, kan het project ook bij u op kantoor plaatsvinden.

Kwaliteit staat centraal

GMS startte ooit als micro verfilmer, maar richtte zich al snel op de digitalisering. Vandaag de dag geldt het bedrijf als een ware specialist wat het scannen en digitaliseren van een archief betreft. Kwaliteit staat altijd centraal. Laat u door dit bedrijf uw archief digitaliseren, dan laat u dit doen door een partij die als een van de weinige voldoet aan de Metamorfoze-kwaliteit van de Koninklijke Bibliotheek.

https://gmsnl.com/