Koopcentraal
Image default
Electronica en Computers

Het beste racestuur kopen

Het beste racestuur kopen

Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten als je het Beste racestuur wil gaan kopen. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van een racestuur kun je kijken of de fabrikant firmware updates uitgeeft. Als zij dit doen maken zij waarschijnlijk ook voor toekomstige games het mogelijk om dit stuur te gebruiken. Vaak kun je dit update via een console, maar ook door hem op de computer aan te sluiten. Tevens is het ook heel belangrijk dat hij over een kalibratie modus beschikt. Dit zorgt er namelijk voor dat hij goed blijft sturen. Dit heb je niet dagelijks nodig, maar het is wel aan te raden om dit met regelmaat uit te voeren. Meestal staat dit ook in de handleiding hoe je dit het beste kunt doen. 

Daarnaast is force feedback ook een echte aanrader. Door middel van schokbewegingen en trillingen wordt je er dan op attent gemaakt als je buiten de baan rijd. Dit zorgt niet alleen voor een realistische ervaring, maar ook kun je zo je game prestaties aanzienlijk verbeteren. Hoe vaker je getriggerd wordt voor een fout hoe eerder je hem ook kunt verbeteren.

Nog een aantal tips meer

Het label best getest is ook een aanrader om naar te kijken. Dit laat namelijk zien dat gamers deze al als prettig wordt ervaren. In de meeste gevallen is het plug en play en kun je hem verbinden d.m.v. een USB kabel. Het is ook slim om te kijken naar een model met een klem stand. Deze kun je makkelijk aan een tafel of bureau vastmaken. Hierdoor voorkom je dat hij op de grond valt en dan gaat hij dus ook langer mee. Soms moet je de home knop indrukken om hem te kunnen verbinden. Dit is meestal alleen bij consoles omdat hij daar niet altijd meteen herkent wordt.