Koopcentraal
Image default
Kinderen

De meest betekenisvolle geschenken voor nieuwe vaders die hij echt zal gebruiken

Als je een nieuwe kleine verwacht, krijg je veel advies over wat je allemaal moet hebben voor je baby.

 

Van wattenzakjes voor de baby tot borstvoedingsspullen voor de nieuwe moeder, een heel belangrijk persoon wordt meestal buiten beschouwing gelaten bij al dit nuttige advies.

 

Zeer weinig van die “beste geschenken voor nieuwe ouders” lijsten beantwoorden deze vraag: Wat geef je een nieuwe vader?

 

En zelfs als ze een bot gooien naar de nieuwe vaders, de aanbevelingen neigen naar bier-gerelateerde spullen en voetbal-thema onesies. Met andere woorden: Niet echt wat een nieuwe vader nodig heeft op zijn weg naar het vaderschap.

 

Hier zijn een aantal leuke cadeaus voor nieuwe vaders

 

Iets om hem wakker te houden

Met een nieuwe baby die de hele nacht om de twee uur wakker wordt (of meer), zal de nieuwe vader alle hulp kunnen gebruiken om overdag te kunnen functioneren.

 

Verras hem met een koffie proefpakket waarin hij een grote verscheidenheid aan brandingen kan proeven en een nieuwe favoriet kan vinden. Net zoiets als een bierproeverij, maar dan met koffie en rechtstreeks bij hem thuis bezorgd.

 

Een kalmeringspakket voor de baby

Soms krijgen mannen een slechte naam voor het niet lezen van instructies. Mijn man vindt het echt leuk om dingen eerst zelf uit te zoeken.

 

Maar hij is zo dankbaar dat hij één babyhandleiding heeft gelezen voordat ons eerste kind werd geboren.

 

De meeste nieuwe ouders hebben een moment waarop ze hun ogen openen, nadat ze thuiskomen uit het ziekenhuis met hun wonderkind. Je bent druk bezig met luiers verschonen en borstvoeding geven en je verbaast je over hoe een baby kan slapen terwijl The Avengers op volle toeren draait in de woonkamer.

 

Een baby draagzak

Als aanstaande vader denk je misschien dat je geen draagzak nodig hebt omdat je armen hebt. Duh. Dus waarom iets kopen dat hetzelfde doel dient?

 

Dit waren 3 kraamcadeau ideeën voor nieuwe vaders.

https://www.freubelshoponline.nl/