Koopcentraal
Image default
Kinderen

Speelhoek.nl – specialist in kinderspeelhoek

Voor de leukste speelhoek ga je naar Speelhoek.nl

Supermarkten, grote winkelcentra, shopping malls, autogaragebedrijven. Het zijn slechts enkele voorbeelden van plekken waar families met hun kinderen en kleinkinderen komen. Hoe leuk we het ook vinden om als familie een dagje uit te gaan, het zou soms heel prettig zijn als de kinderen even zoet gehouden worden terwijl pappa en mamma aankopen kunnen doen of een gesprek kunnen aangaan met iemand. Een kinderspeelhoek biedt hiervoor de uitkomst! Kinderen kunnen zich uren vertoeven in een gedeelte met uitdagende en leerzame spelletjes!

Uniek: Speelhoek met FingerFun kindertouchscreens

Al jaren lang is Speelhoek.nl specialist op het gebied van het inrichten van een speelhoek met diverse wandspellen, tafelspelletjes en puzzels. Echter zijn wij als enige in Nederland fabrikant van kinderspeelhoek met het exclusieve finger fun kindersoftware. Hiermee kunnen kinderen puzzelen, rekenen, memory spelen, zoek de verschillen en kleurplaten tekenen, en dat alles op een robuuste speciale kindertouchscreen. Een kort overzicht van de functies:

Kleuren:

Kies een kleur en kleur de tekeningen in met je vinger. Vele kleurplaten in de software dus keuze genoeg. Heeft u zelf kleurplaten van uw bedrijf dan kunnen wij die zo bewerken dat ze in de software passen.

Tekenen:

Kies een plaatje en teken met je vinger. Kinderen kunnen zelf een tekening maken of de kleurplaten in de software overtekenen of inkleuren. Ze kunnen kiezen uit verschillende kleuren, ‘stiften’ en zelfs gummen.

Rekenen:

Eenvoudige rekensommetjes om het de kinderen niet te moeilijk te maken. Bij elk goed antwoord spelen ze een stukje van een plaatje vrij. Wat zit er verstopt achter de cijfers? Hier kunnen wij ook uw afbeeldingen in verwerken.

Memory:

Het alom bekende concentratiespelletje. Zoek de plaatjes die bij elkaar horen. Drie categoriën. Van gekleurde tekeningen tot lastige foto’s. Ideaal om een spelletje te maken met uw eigen producten. Laat de kinderen spelenderwijs kennis maken met uw bedrijf.

Puzzelen:

Leuk puzzelspelletje met drie moeilijkheidsgraden, Schuif het puzzelstukje op de goede plek. Leuke kleurige tekeningen en foto’s. Of gebruik uw eigen foto’s van uw bedrijf of producten om kinderen mee te laten puzzelen.

Zoek de verschillen:

Opperste concentratie vereist om de vijf verschillen te vinden. Drie categorieën / moeilijkheidgraden. Ook hier is het mogelijk om een persoonlijke draai aan het spelletje te geven met uw eigen afbeeldingen.

Maatwerk kinderspeelhoek voor zakelijk én privé

Door de jaren heen hebben wij ervaring in het leveren van maatwerk speelhoek systemen. Dat betekent dat wij zonder problemen de speelhoek kunnen inkleden op basis van de huisstijl van organisaties, zorginstellingen, bedrijven, schoolinstellingen , supermarkten en zelfs privé wensen. We bieden namelijk ook de mogelijkheid om een kinderspeeltafel of speelhoek bij particulieren thuis te installeren. Er altijd de keuze om te kiezen tussen systemen met of zonder kinder touch screen. Ook zijn onze inbouw touchscreen los te bestellen via onze webshop, zodat de koper zelf aan de slag kan gaan met het maken van een eigen speelhoek.

Voor meer info : https://www.speelhoek.nl