Koopcentraal
Image default
Aanbiedingen

Keukentrap: de perfecte hulp bij de huishoudelijke klusjes

Een keukentrap is een altijd handige tool voor de klusjes in en rond het huis. Zo is een keukentrap het perfecte middel om bij de voor jou te hoge plekjes te komen. Echter hebben veel mensen nog geen keukentrap in huis. Terwijl een keukentrap eigenlijk wel een must have is voor in huis. Er zijn allerlei verschillende soorten keukentrappen. Ben je nou benieuwd naar de verschillende soorten keukentrappen en haar functies? Lees dan verder in dit blogartikel!

Houten keukentrappen

De houten keukentrap is de eerste soort die we bespreken. Een houten keukentrap is een goede tool om bij de voor jou te hoge plekken te kunnen komen. Met deze keukentrap is het geen probleem om bijvoorbeeld jouw ramen te kunnen schoonmaken. Wat een ander voordeel is van deze keukentrap is dat deze over een langere periode stevig blijft. Daarnaast krijg je er ook geen vieze handen, zoals bij een aluminium keukentrap. Een nadeel van een houten keukentrap is echter wel dat deze geen bakje of ander soort opbergvakje heeft. 

Keukentrappen van aluminium

De tweede soort keukentrap is de aluminium keukentrap. De aluminium keukentrappen hebben als sterk punt dat ze een stuk lichter zijn als bijvoorbeeld een houten keukentrap. Doordat deze trap redelijk licht is kan deze gemakkelijk verplaatst worden. Wat een aluminium keukentrap echter wel met zich meebrengt is vieze handen. Na een bepaalde tijd kan aluminium wat afgeven wat dus kan resulteren in vieze handen tijdens het schoonmaken of klussen. Daarnaast wordt een aluminium keukentrap door de tijd heen minder stevig als een houten keukentrap. Echter biedt de aluminium keukentrap wel een bakje om je spullen tijdens het klussen in te kunnen leggen. 

Aanschaffen van een keukentrap?

Heb je alle voor en tegens van alle verschillende soorten keukentrappen bekeken en tegen elkaar afgewogen en ben je van plan om een keukentrap aan te schaffen? Neem dan eens een kijkje op de website van Van Eldik Ladders. Van Eldik biedt een ruim assortiment aan verschillende keukentrappen. Of dit nou van hout of aluminium is maakt niet uit. Ben je echter nou op zoek naar een andere soort trap of ladder? Dan ben je bij Van Eldik nog steeds aan het goede adres. Naast de keukentrappen biedt Van Eldik een tal van andere soorten trappen en ladders aan. Zo zit er gegarandeerd een trap of ladder voor jou bij. Heb je echter eerst nog vragen? Wees dan niet bang en neem gerust contact op met één van de medewerkers. Zij helpen jou graag verder met jouw vragen.

 

https://www.vaneldikladders.nl/