Koopcentraal
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een nieuwe tandarts? Orfeokliniek is er voor u!

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts met hoge mate aan kwaliteit? Dan bent u bij aan het juiste adres. De Orfeokliniek is de toonaangevende mondzorgkliniek in de wijde omgeving van Zoetermeer.

Moet u een kies trekken? Dan kunt u terecht bij onze afdeling kaakchirurgie. Onze afdeling Kaakchirurgie beschikt over 3 poliklinische behandelruimten. Elke dag zijn hier meerdere kaakchirurgen aanwezig die extracties onder plaatselijke verdoving uitvoeren. Met een verwijsbrief van uw tandarts kunt u dan ook vaak al binnen 2 weken terecht. Moeten er meerdere tanden of kiezen uit of bent u erg bang voor de ingreep, bespreek dan met de kaakchirurg of u in aanmerking kunt komen voor een extractie onder narcose. De chirurg zal u uitleggen hoe dat in zijn werk gaat. Bij de balie kunt u vervolgens een afspraak voor de operatie maken.

Bij een algehele extractie, waarbij alle tanden en kiezen worden verwijderd, kunnen wij meteen een prothese plaatsen. U verlaat onze kliniek dan mét tanden, zodat u niet met een lege mond hoeft te lopen.

U kunt bij ons terecht om uw verstandskies te trekken. Verstandskiezen trekken gebeurt vaak al op de leeftijd van 17 tot 25 jaar. Op die leeftijd is het verstandskiezen trekken meestal preventief. Dit om problemen op latere leeftijd te voorkomen. Verstandskiezen trekken kan uitgesteld worden, maar zodra de verstandskiezen later complicaties geven, zal de behandeling een stuk moeilijker zijn.

De meest voorkomende reden om verstandskiezen te trekken is vanwege de beperkte ruimte voor de andere tanden en kiezen bij het doorkomen. Dit kan diverse (ernstige) complicaties geven. De verstandskiezen zijn vaak ook niet goed te bereiken en daardoor niet makkelijk schoon te maken, wat kan leiden tot tandbederf. Het tandbederf kan zich verspreiden in uw gebit en daarmee ook uw overige tanden en kiezen aantasten. In het geval van een ontsteking in de kies is het verstandskiezen trekken noodzakelijk. Na het genezen van de wonden, worden de verstandskiezen van de andere kaak getrokken.

Voor meer info : https://orfeokliniek.nl/