Koopcentraal
Image default
Bedrijven

De beste hybride waterpomp voor u!

Wij hebben verschillende soorten waterpompen geschikt voor elke situatie. Van de beste hybride waterpomp hebben we een aantal kenmerken op een rijtje gezet voor uw zodat u inzicht heeft van alle voordelen ervan. Ten eerste is één type die geschikt is voor elke woning. Ook is het geschikt voor elk afgiftesysteem en alle gasketels.

De ontwikkeling en productie van de waterpompen vindt plaatst in het blauwe Delft. Daarnaast zijn deze machines modulerend, en hebben geen buffervat nodig. Het is een relatief lage investering met hoge besparingen daartegenover.

Als laatste is het een eenvoudige installatie, zonder veel gedoe dus! De binnenunit wordt geplaatst naast de gasketel, de buitenunit op een dak, in de tuin of aan een gevel. De Elga is in één dag geïnstalleerd en is geschikt voor vrijwel elke (geïsoleerde) woning. En de monitoring kan op afstand (met de Anna thermostaat).

Het comfort in uw woning is exact hetzelfde als dat u gewend bent met een gasketel. Bij lage buitentemperaturen neemt het rendement van de warmtepomp af en schakelt de waterpomp uit om het over te geven aan de gasketel. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor in de instellingen van de Elga, afhankelijk van de kenmerken van uw woning en de prijzen die u voor gas en elektriciteit betaalt.

Er is een flinke ISDE-subsidie beschikbaar voor de Loria. De subsidie op de producten van Techneco wordt verstrekt door de RVO (rijksdienst voor ondernemend Nederland). Zij hebben de subsidiepot ‘investering duurzame energie (ISDE)’ in het leven geroepen om duurzame energie te stimuleren. Op al onze warmtepomp producten zit deze ISDE-subsidie.

Particulieren die een apparaat kopen komen in aanmerking voor subsidie. De subsidieaanvraag dient uiterlijk 3 maanden nadat de koopovereenkomst is gesloten ingediend te worden. Er wordt geen voorschot betaald. Vanaf 1 apparaat kan een subsidieaanvraag worden gedaan. Elk apparaat dient apart te worden ingevoerd. De beslissing komt (meestal) binnen 8 weken na de aanvraag. De betaling volgt maximaal 1 week na de beslissing. Voor verdere informatie over subsidie waterpomp kunt u terecht op onze site. Ook kunt u ons telefonisch bereiken.

Voor meer info : https://techneco.nl/