Koopcentraal
Image default
Bedrijven

Kunstkerstbomen zijn handig!

Kijkt u ook al uit naar december. Met al de gezellige feestdagen. Heel de familie bij elkaar. Leuke cadeautjes en heerlijk eten. Klinkt allemaal hartikke goed. Maar vergeet u niet het voorafgaande werk wat u moet verrichten om dit allemaal waar te maken. Het komt er immers allemaal niet van zelf te staan. Het vergt wel werk om het allemaal goed in elkaar te steken. Wilt u vermindering in al het werk wat u moet doen? Daar kunnen wij namelijk mee helpen! De kerstboom is bijvoorbeeld al hoop werk. Het uitkiezen ervan, het naar huis brengen, het opzetten, het versieren. En laten we naalden die overal terecht komen niet vergeten. Om dat allemaal te voorkomen kunt u een kunstkerstboom kopen bij ons! 

U heeft mateloos veel keuze in bomen. Een besneeuwde kunstkerstboom met versiering of zonder. Van een luxe tot een basis kerstboom. Ze zullen helemaal tot hun recht komen in uw woonkamer. De kunstkerstbomen uit de basic-lijn zijn niet van echt te onderscheiden door hun natuurlijke vorm en kleur. De bomen zijn vol en hebben een gelaagde structuur, net zoals een echte kerstboom. De kunstbomen bestaan uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt kunnen worden. De takken van de bomen klappen dan vanzelf uit. Het zult veel lasten van uw schouders ontnemen, waarna u nog meer van de feestdagen kunt genieten. 

U kunt ook kijken bij ons assortiment van luxe all-in pakketten. Deze kerstbomen lijken nóg echter dan onze basiskerstbomen, door de toevoeging van kunststof ‘Nordman’-takjes aan het eind van elke tak. Bovendien hebben onze luxe kerstbomen meer decoraties. De kerstballen zijn ook nog eens groter en rijker gedecoreerd, waardoor de boom er nog mooier uitziet. 

Xmasdeco.com is ontwikkeld door The Xmas Designers. Een team van specialisten die al meer dan tien jaar professionele kerstdecoraties verzorgen voor allerlei locaties, onder andere restaurants, hotels, winkels en theaters. Kwaliteit is hierdoor gegarandeerd!

Voor meer info : https://www.xmasdeco.nl/