Koopcentraal
Image default
Telefonie

iPhone hoesjes

iPhone hoesjes zijn erg geschikt om cadeau te geven voor kerst. Binnenkort is het kerst, vandaar dat het weer tijd wordt om cadeautjes te kopen. En deze iPhone covers zijn niet zo duur en wel nuttig om te krijgen. Echter weet ik nog niet wat voor cadeautjes ik verder nog moet kopen.

iPhone hoesjes voor kerst

Ik heb online al gekeken naar wat iPhone hoesjes, er is genoeg aanbod tegen redelijk prijzen. Vandaar dat ik denk dat ik daar wel een goed cadeautje mee heb gekozen. Echter moet ik meerdere cadeautjes kopen, wij spelen namelijk altijd hetzelfde spel tijdens kerst. Elke familielid moet vijf cadeautjes kopen en deze inpakken. Vervolgens spelen we een spelen met drie rondes, waarin je moet dobbelen om cadeautjes te pakken of andere opdrachten uit moet voeren. Elk jaar weer een erg leuk spel om te spelen.

Cadeautjes inpakken

Het leuke aan iPhone hoesjes is dat je ze in een hele grote doos in kunt pakken, waardoor mensen denken dat het een groot cadeau is. Als ze vervolgens in hun hebzucht het cadeau open maken en er een maar een klein hoesje uitkomt, is dat erg lachwekkend om te zien. Het zijn ook elk jaar dezelfde familieleden die gelijk de grote cadeaus op eisen, vandaar dat bijna iedereen de cadeaus tegenwoordig in veel grotere dozen inpakt bij ons in de familie. Het is een spel op zich geworden om ervoor te zorgen dat mensen niet kunnen raden wat het cadeautje is.

Dineren

Ook dit jaar weer zal het vast en zeker weer een geslaagd kerstspel worden. Voordat wij de hele avond druk bezig zullen zijn met het spel, gaan wij altijd eerst uitgebreid dineren. Elke familie maakt altijd één gerecht, dus de ene familie doet het voorgerecht, een andere hoofdgerecht en weer een andere familie het nagerecht. Op die manier heeft iedereen zijn bijdrage aan het diner.

Voor meer info :