Koopcentraal
Image default
Telefonie

Nieuw jaar, nieuwe Samsung-modellen

Nieuw jaar, nieuwe Samsung-modellen

Het jaar loopt ten einde, maar Samsung verrast ons nog met een nieuwe serie aan smartphones. De tweede generatie van de Galaxy-A-Series is een feit. Afgelopen week is de serie gepresenteerd. Het betreft een aantal mooie toestellen voor een mooie prijs. Daarnaast zal volgend jaar ook de nieuwe Samsung Galaxy S7 verschijnen. 

Specificaties

De Galaxy-A-Series bestaan uit drie toestellen: de Galaxy A3, A5 en A7. De smartphones hebben wat weg van de Galaxy S6. Ze beschikken over een metalen behuizing en een glazen achterkant en zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren. Verder hebben de toestellen een opening voor een MicroSD-kaart. Een intern geheugen van 16GB moet voor velen genoeg zijn, maar uitbreiden is bij deze serie weer gewoon mogelijk. De smartphones draaien op Android Lollipop, dus nog niet op de nieuwste versie van het besturingssysteem. Ook beschikken de toestellen over een Fast Charging technologie, waarmee je telefoon binnen 85 minuten volledig opgeladen is.

Geruchten

Na het de presentatie van de Galaxy-A-Series, werden meteen de geruchten verspreid. Zo zouden de toestellen aan het begin alleen in China te verkrijgen zijn. Daarnaast werd er verspreid dat de A7 niet in Nederland verkocht zou worden. Na een aantal uur werd duidelijk dat deze geruchten ook kloppen. Voor het nieuwe jaar start de verkoop in China.

Vanaf begin 2016 zullen andere landen volgen. In Nederland worden voorlopig alleen de A3 en A5 verkocht. Of de A7 ook nog naar Nederland komt is nog niet bekend. In het eerste kwartaal van 2016 komen de eerste twee modellen in ieder geval naar Nederland. Voor de Galaxy A3 is de adviesprijs € 329, – en van de Galaxy A5 is de adviesprijs € 429, -. Met de specificaties die zijn vrij gekomen, moeten wij concluderen de toestellen voor een relatief goedkope prijs te krijgen zijn. Op de toestellen zelf moeten we nog even wachten en of we ze allemaal kunnen krijgen is nog een raadsel. Internetbronnen geven gelukkig genoeg informatie en beelden over de toestellen, waarmee we rustig moeten afwachten tot de phablets over een aantal maanden de lage landen bereiken.

Bron: https://mobieleabonnement.nl/samsung-abonnement/

Voor meer info : http://smartphonetrends.nl