Koopcentraal
Image default
Energie

PRACHTIGE R7s LED LAMPEN

LED R7S lampen bereiken een prachtige en perfecte helderheid en zij bootsen het licht van klassieke lampen na met een minder energieverbruik. Vervang een halogeen R7S type lamp, laatste tot 50 keer langer dan een klassieke lamp en 20 keer langer dan een lage energie fluorescerende lamp. Deze voordelen zal ons overhalen om traditionele of lage energie lampen te vervangen door LED om energie te besparen.

Tegenwoordig hebben we sommige LED retrofits ontwikkeld voor R7S lampen, het is ontworpen om als directe vervanging van de conventionele R7S lamp, een 15W LED is gelijk aan een 100W R7S halogeenlamp. Het is een liner met LED chips SMD 5050 die gewoon direct kan vervangen worden en het LED-lampje zal oplichten.

R7s lampen worden voornamelijk gebruikt in reclame verlichting, landschaps verlichting, hotel muurverlichting, fabrieken, workshops verlichting, parkeerplaats verlichting, kledingwinkel verlichting en zo verder, het wordt wijd gebruikt. Voordelen van LED R7S. Traditionele halogeenlampen, met dubbele einde pijp heeft een korte levensduur, dus LED R7S is de beste keuze op dit moment.

De kleuren kunnen wijzigen voor de LED R7S lamp in, warm wit, wit, rood, groen en RGB, maar de halogeen lamp met dubbele einde pijp kan dit niet.

Kenmerken van LED R7S

LED R7S heeft met behulp van drie-oppervlakte warmtedissipatie lijnen een hogere efficiëntie van warmteafvoer.

LED R7S heeft een geïsoleerde constante spanning en een constantstroom voeding, en kan worden gebruikt met een spanningsbereik van 85V-265V.

De stralende heatsinks zijn gemaakt van aluminium, voor een betere warmteafvoer, lichter gewicht, en minder kosten.

Een van de grootste voordelen van LEDs is de levensduur die ze beloven. Sommige zijn gewaardeerd tot op 35.000 uur, die 25 jaar kunnen meegaan, afhankelijk van hoeveel ze gebruikt worden.

R7s lamp heeft een geavanceerd koelsysteem dat belooft een lange levensduur en opent nieuwe toepassingen.

Omdat ze minder energie verbruiken, besparen LED’s geld over halogenen, en omdat zij langer meegaan.

 

Voor meer info : http://www.leds-depot.nl/