Koopcentraal
Image default
Telefonie

Bij dit bedrijf vind je de beste en goedkoopste refurbished Samsung

Heb je een nieuwe telefoon nodig, maar vind je de telefoons in reguliere telecommunicatiewinkels te duur? Of vind je het zonde om steeds een nieuw product te kopen, terwijl je liever een tweedehandsproduct in goede staat hergebruikt? Ga dan naar Fone4u, een telecommunicatiewinkel in Papendrecht. In de webshop van het bedrijf is een groot aanbod aan refurbished telefoons te vinden, zoals de refurbished Samsung of Huawei.

De producten

Als je een refurbished Samsung of Huawei via deze webshop bestelt, weet je zeker dat deze van goede kwaliteit zijn. De refurbished Samsung of Huawei worden altijd uitgebreid gecheckt als deze bij het bedrijf binnenkomen. Pas als deze aan alle eisen voldoen, worden ze in de webshop aangeboden. Alle producten zijn te koop voor een scherpe prijs. Bovendien draag je door het kopen van refurbished telefoons bij aan een circulaire economie en dus aan een beter milieu.

Het bedrijf

Fone4u is uiterst betrouwbaar. Het komt altijd al zijn afspraken na en doet zijn best om jou als klant zo veel mogelijk tevreden te stellen. Bovendien worden de producten altijd zeer snel geleverd. Als je je bestelling voor 17.00 uur plaatst, wordt deze de volgende dag nog geleverd als je in Nederland woont. Ook als je in België woont, kun je de producten ontvangen, alleen duurt het dan een dag langer voordat deze bij je worden thuisbezorgd. Voor bestellingen uit zowel Nederland als België worden er geen verzendkosten gerekend.

Garantie en retour

Op alle producten zit een garantie van één jaar. Als er binnen die tijd iets zonder jouw schuld om met de producten gebeurt, wordt er altijd een passende oplossing gezocht. Mocht je niet tevreden zijn met de bestelling die je hebt ontvangen, kun je er ook voor kiezen om deze te retourneren. Je hebt 14 dagen de tijd om je retour te melden. Vervolgens heb je nog een keer 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen naar de winkel.

https://www.fone4u.nl/