Koopcentraal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau Arnhem inschakelen

Als ondernemer heb ik een incassobureau nodig in de buurt van Arnhem. Ik heb mijn eigen bedrijf gevestigd in regio Arnhem en hierover vertel ik later in dit blogje graag meer. Het loopt allemaal heel erg goed. Wij krijgen veel leads binnen. Echter zitten er ook klanten tussen, die niet betalen. Of in ieder geval veel te laat. Natuurlijk wil ik mijn bedrijf wel draaiende houden en daarom ga ik een incassobureau inschakelen.

Incassobureau kiezen

Maar welk incassobureau moet ik nou kiezen? Er zullen er vast velen zijn. En ik heb er nog nooit naar gekeken en heb ook niemand in mijn netwerk die incasso specialist is. Daarom ben ik gaan Googelen op incassobureau en al gauw vond ik Van Loon Incasso Advocaten. In het stukje tekst in Google las ik dat zij no cure no pay werken; perfect! Dit straalt nog eens kwaliteit uit. Hiermee geven zij dus een hele hoge garantie van slagen aan, omdat zij er anders zelf ook niets aan zouden verdienen?! En aangezien er bij mij geen discussie is over wie gelijk heeft, want het staat zwart op wit dat er betaalt dient te worden, zullen zij mij situatie vast aannemen. Daarom besloot ik om contact op te nemen met Van Loon Incasso Advocaten.

Van Loon Incasso Advocaten

Ik heb dus contact opgenomen met Van Loon Incasso Advocaten die zich richt op de regio Arnhem. Ik belde naar hen toe en er werd direct opgenomen, door een heel vriendelijk klinkende man. Hij begrijp mijn situatie direct en hij besloot om een afspraak te maken. Op de dag van de afspraak ben ik langsgekomen en heb ik gedetailleerder uitgelegd hoe alles zit. En zij gaan met mijn debiteuren aan de slag!

Uiteindelijk hebben zij, na vele herinneringen per brief en telefoon en dreigingen met deurwaarders, al vele debiteuren over kunnen halen om te betalen!

 

Voor meer info :