Koopcentraal
Image default
Groothandel

het drankje voor het nieuwe jaar’

De feestdagen zijn alweer voorbij. De kerstdagen en oudjaarsavond zijn allemaal weer achter de rug. Maar de feestjes voorbij? Niet is minder waar. Deze week en waarschijnlijk komende week, zijn er op en top feestjes gaande. Het nieuwe jaar wordt bij diverse bedrijven gevierd door middel van een nieuwjaarsborrel. En eigenlijk is er altijd een reden voor een feestje. Niet alleen bij bedrijven zijn er borrels gaande, diverse studenten en studievereniging doen ook aan borrels. Voor deze nieuwjaarsfeestjes en borrels worden heel wat horecagelegenheden afgehuurd, dus ook deze maand moeten de horeca voldoende drank op voorraad hebben.

Waarom hertog jan

Tijdens deze borrels wordt er heel wat drank genuttigd. Mannen drinken vooral bier en vrouwen vaak wijn. Althans dat was zo, tegenwoordig drinken ook steeds meer vrouwen bier. De vraag naar bier neem toe. Hertog jan is de laatste jaren in verkoop toegenomen. Hertog jan staat bekend om zijn volle smaak, die de laatste jaren ook bij jongeren geliefd is. Tegenwoordig, zoals als al eerder genoemd drinken ook steeds meer vrouwen bier. Het meest geliefd bij de vrouwen is de speciaal bieren, maar ook hertog jan doet het erg goed onder de vrouwen. Het is dus verstandig als kroeg of restaurant om voldoende bier en dan vooral Hertog jan in het assortiment te hebben. Op deze manier kun je alle klanten bedienen met hun favoriete bier; hertog jan.

Waarom een fust hertog jan.

Het is dus een feit; hertog jan is geliefd onder het hele horecapubliek. Vrouwen, mannen, jong en oud, allemaal drinken ze hertog jan. Als horeca kun je ervoor kiezen om flesjes te bedienen, maar als kroeg of restaurant is het veel verstandiger om het hertog jan bier uit de tap te tappen. Het bestellen van fusten zorgt ervoor dat je als horecaonderneming meer kunt verdienen aan het bier. Het opslaan van fusten is ook veel makkelijker. De meesten kroegen, die maar een beperkt opslagruimte hebben, klinkt dit als muziek in de oren. Hertog jan fusten hebben nog meer voordelen. Een hertog jan fust is namelijk ook lang houdbaar. Zo zijn alle horecaondernemingen ervan verzekerd dat ze niet alleen het favoriete bier kunnen tappen, maar ook een altijd goed smakende bier. Door de lange houdbaarheidsdatum van hertog jan fusten bespaar je als onderneming ook geld. De kans is klein dat de hertog jan fusten als op zijn voor ze hun houdbaarheidsdatum bereiken, waardoor je nooit fusten hoeft weg te gooien.

Voor meer info : https://www.horecagoedkoop.nl/bierfust