Koopcentraal
Image default
Groothandel

Horecakleding; de reclame voor uw horecaonderneming.

Horecakleding; de reclame voor uw horecaonderneming.

U bent een succesvol ondernemer. Al jarenlang runt u uw eigen horecaonderneming. De zaken lopen goed en toch denkt u na over innoveren. Hoe kunt uw horecaonderneming nog succesvoller maken? De zaak verbouwen? Dit is wel een prijzige investering, terwijl uw zaak niet toe is aan vernieuwing. Meer reclame gaan maken misschien? U zit er aan te denken om een nieuwe website te bouwen, meer te doen met social media en u misschien aan te sluiten bij een cadeaubon. Maar heeft u er ooit aan gedacht om nieuwe kleding aan te schaffen?

Uw personeel straalt in nieuwe horecakleding.

Veel bedrijven denken bij het promoten van hun horecaonderneming aan een nieuwe website of het gebruiken van social media. Deze restaurants, hotels en kroegen vergeten dat hun eigen personeel het visitekaartje is van hun zaak. Het personeel schept bewust en onbewust een bepaald beeld bij uw klanten. Dit wordt bepaald door hoe uw personeel zich gedraagt. Wanneer zij lachen en vriendelijk zijn naar het personeel zullen een positief beeld creëren bij uw klanten, maar wanneer zij stressig, onbeschoft of slordig zijn naar de klanten toe zal de bezoeker een negatief beeld krijgen. Niet alleen het gedrag van uw medewerkers is van belang, ook wat zij dragen is van belang. Bewust en onbewust schept uw horecakleding een beeld bij uw gasten. Wat straalt uw personeel door middel van hun horecakleding uit? Is hun horecakleding mooi en aansluitend? Is hun horecakleding voorzien van een logo? Voelen uw medewerkers zich zelfverzekerd in hun horecakleding? Als u op deze vragen geen volmondig ja kunt antwoorden, dan is het misschien slim om door te lezen.

Horecakleding op maat

Horecakleding is in alle soorten te verkrijgen. Restaurants kiezen vaak voor mooie blouse, terwijl kroegen voor een fijn zittende polo kiezen. Dit straalt een relaxte sfeer uit naar de kroegbezoekers, die op zoek zijn naar deze sfeer. Het assortiment horecakleding is nog veel ruimer. Er zijn niet alleen blouses en polo’s, maar ook schorten, koksmutsen, sweaters, blazers en topjes te verkrijgen. Al deze horecakleding is te verkrijgen in diverse kleuren. Allemaal aan te passen aan uw horecaonderneming. Waardoor uw eenheid schept en de kleding aansluit bij uw doelgroep. Al deze horecakleding kan worden voorzien van uw logo, waardoor uw horecakleding een verlengstuk de stijl van uw onderneming wordt. Zo kunt uw doormiddel van uw horecakleding reclame maken voor uw eigen zaak en zorgt u ervoor dat uw medewerkers er zelfverzekerd bijlopen.

Voor meer info : http://www.shirtsenzo.nl/horeca-kleding/