Koopcentraal
Image default
Groothandel

Waltox Immer Besser

Naast de vaste artikelen in ons assortiment is het ook mogelijk voor u om voor uw eigen klanten bijvoorbeeld sleutelhangers of potloden te laten bedrukken die u kunt gebruiken bij de uitbreiding van de al bestaande klantenkring of bij het aangaan van nieuwe zakelijke relaties.

Op de site van waltox.nl vindt u een breed assortiment artikelen die allemaal handig per categorie staan ingedeeld. Met één druk op de knop kunt u de producten stuk voor stuk bekijken en door de duidelijke foto’s en de handige productomschrijvingen wordt in één oogopslag duidelijk welke producten geschikt kunnen zijn voor uw toepassing en welke producten u wellicht kunnen helpen bij het creëren van meer omzet.

Mocht u bemerken dat er toch nog dingen zijn op de website die u mist of die eventueel beter kunnen dan stellen we het bij waltox.nl op prijs als u de tijd en de moeite neemt om dit aan ons te melden.

Wij streven naar het steeds vernieuwen van ons assortiment en wij willen de ervaring met ons bedrijf voor de klant zo aangenaam mogelijk maken. In ons assortiment vindt u onder andere boren, brillen, fietsverlichting, ijzerwaren en hulpmiddelen voor in het huishouden. Mochten er artikelen zijn die u mist, dan horen wij dat graag.

Als u even de tijd neemt en de site eens rustig bekijkt zult u bemerken dat er voor ieder gebruik wel een geschikt product te vinden is. Voor advies of voor suggesties hoe én op welke manier u zelf het assortiment van uw winkel kunt uitbreiden kunt u contact opnemen met de medewerkers van waltox.nl.  

Voor meer info : http://www.waltox.nl