Koopcentraal
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren voor concert

Pas geleden moest ik een touringcar huren bij Noot Ede. Met onze vereniging gaan wij regelmatig een dagje uit. En zo ook nu! In dit blogje zal ik vertellen over wat voor een dagje uit het gaat. En waar ik een touringcar huren ga.

Waar touringcar huren?

Maar waar moet ik een touringcar huren? Daarvoor ben ik even bij mijn buren langsgegaan. Zij kennen hier in de regio (Ede) namelijk heel veel bedrijven en hebben zelf veel connecties. En direct raadde zij Noot Personenvervoer aan. Zij gaven aan dat dit een hele goede partij is waar je een touringcar kunt gaan huren. Daarnaast zouden zij altijd hun afspraken nakomen en staan zij altijd op tijd, op de vooraf aangegeven tijd, op de juiste locatie klaar. Daarnaast hebben zij vele verschillende chauffeurs, dat aangepast kan worden met de doelgroep in de bus. Van kinderen tot en met bejaarden.

Na dit goed klinkende idee ben ik direct naar de website van Noot Personenvervoer gegaan. Hier las ik dat zij voor allerlei evenementen en andere activiteiten ingezet kunnen worden voor het vervoer. En dus besloot ik om contact met hen op te nemen. Met degene die ik aan de lijn had, heb ik direct een afspraak gemaakt om bij elkaar te komen.

Naar Noot

Op de dag van de afspraak ben ik naar Noot in Ede gegaan. Hier heb ik verteld dat wij met onze vereniging naar een concert willen gaan in Utrecht en dat wij hier vervoer voor zoeken. Ook willen wij graag in de middag in Utrecht zijn om daar ook een hele middag te zijn. Hier reageerde zij direct enthousiast op.

Vervolgens hebben wij een afspraak gemaakt wat betreft het tijdstip wanneer de touringcar klaar zou staan etc. Uiteindelijk was het een erg leuke dag bedankt ik Noot voor het vervoer!

 

Voor meer info :