Koopcentraal
Image default
Webdesign

Webdesign bureau

Sinds kort ben ik opzoek naar webdesign bureau / website bouwer. Ik ben een ondernemer en heb een bedrijf voor inrichting. Wij zijn gevestigd in ede en zijn nog niet zo lang open. Het is heel belangrijk om een website te hebben zodat mensen meer over jouw bedrijf kunnen komen te weten, en dat heeft gelijk een ander imago aan het bedrijf. Daarom ben ik besloten om een website te laten maken. Wij willen geen web shop, maar puur een informatieve site, waar mensen paar foto’s kunnen zien wat het assortiment aan inrichting die wij momenteel verkopen. Er komen ook foto’s op de website van kamers die al helemaal ingericht zijn en dus zo te kopen zijn. Daarnaast willen wij informatie zetten over het bedrijf zelf, wie wij zijn en waarom wij zo’n bedrijf hebben ingericht. Het is ook belangrijk je unieke punten te vertellen om te laten zien dat je iets beters hebt dan de consument.

Webdesign bureau zoeken

Ik ben dus snel een webdesign bureau zoeken op Google. Als je op internet zoekt naar website laten maken kom je gelijk veel bedrijven tegen. Toen heb ik specifiek gezocht naar Veenendaal, maar ook daar zitten veel bedrijven die dat aanbieden. Veel keus, en veel concurrentie voor deze bedrijven. Ik zag gelijk veel bedrijven en ze lijken in het begin inderdaad veel op elkaar. Vervolgens heb ik me beter in gediept in wat elke bedrijf te bieden heeft. Zo kwam ik Site To Go tegen.

SiteToGo

Na veel zoeken kwam ik Site To Go tegen. Super tof webdesign bureau. Ze hebben 16 jaar ervaring en bieden de mogelijk om te kiezen van sjablonen die al klaar staan voor je bedrijf. Zo maken zij een persoonlijk website voor je met jouw logo en huisstijl voor een lage prijs. Prima voor beginnende bedrijven! Echte aanrader dus!

 

Voor meer info :