Koopcentraal
Image default
Bedrijven

Een nieuwe speler op de markt

In de wereld van satelliet ontvangers en schotelantennes zijn er een aantal merken die tot de gevestigde orde behoren. Deze merken zijn bekend en hebben hun kwaliteit bewezen door jarenlang kwaliteit werk af te leveren. Maar zoals in elke branche zijn liggen er nieuwe concurrenten op de loer. Zo ook het merk VU+, dit merk wordt door kenners gezien als een nieuw top merk op het gebied van satellietontvangers, zij winnen gauw terrein. Dit Koreaanse merk is onderdeel van CERU tranding company. Zij hebben al een aantal modellen op de markt die zeer goed werken.

VU+ solo2 is een voorbeeld van een dergelijk model, dit is de opvolger van het ultimo model en heeft 2 DVB-S2 tunners, die de mogelijkheid bieden om maar liefst 8 kanalen tegelijk op te nemen en te kijken. Tevens is deze ontvanger een multimedia speler, zo kan er gekeken worden naar filmpjes op YouTube, kunnen MP-3 bestanden worden afgespeeld en is het mogelijk om op het web te surfen. Door de 1.3GHz Dual Core CPU ontvanger is de prestatie van dit model zeer krachtig waardoor de kwaliteit hoogstaand is. Ook is het mogelijk om de VU+ Solo2 uit te breiden door gebruik te maken van plugins, die gedownload kunnen worden waardoor de mogelijkheden eindeloos worden.

Een ander model van het merk VU+ is de VU+ Duo2 deze ontvanger is de opvolger van de solo2 en is het luxere model van het merk. Dit model is zeer geschikt voor veel voor personen die nog meer uit hun ontvanger willen halen. Door de vele functies van dit model, is dit model erg compleet, zo is het een zeer goede multimediaspeler. Naast de prestaties op het gebied van snelheid heeft de VU+ Duo2 een uitstekende beeldkwaliteit en is dit model uitgevoerd met ingebouwde wifi. Dit zijn slechts een paar functies van deze complete satelliet ontvanger. Voor nog meer informatie en producten van VU+ kunt u terecht op de website van deschotelshop.nl

 

Voor meer info : http://www.deschotelshop.nl/