Koopcentraal
Image default
Winkelen

Toe aan een nieuw matras?

Jarenlang heeft u er geen omkijken naar, maar dan opeens merkt u dat uw nachtrust verstoord wordt of dat u in de ochtend minder fit wakker wordt. Dit kan vaak maar één ding betekenen: het is tijd voor een nieuw matras! Maar natuurlijk niet voor zomaar een matras…… U wilt een matras dat perfect bij u past en dat van de hoogste kwaliteit is. Maar in de traditionele winkels mag u maar een paar minuten op het matras liggen en dan moet u aan de hand daarvan, met wat advies van de verkoper, beslissen of dat matras de beste voor u is. Just Dream biedt u een helpende hand, wanneer het aankomt op het kiezen van het perfecte matras.

Allereerst is het belangrijk dat u weet waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuw matras.  Dit is belangrijk om te weten, aangezien u gemiddeld 10 jaar op hetzelfde matras zult slapen. Een slecht matras kan ervoor zorgen dat uw nachtrust verstoord wordt. Het is belangrijk dat u, bij het kopen van een nieuw matras, let op de volgende belangrijke punten, namelijk:

–          De stevigheid, ondersteuning en het comfort van het matras.

–          Koop altijd een matras met vijf comfortzones.

–          Koop nooit een matras die opgevouwen of opgerold is geweest.

–          De luchtcirculatie van het matras i.v.m. hygiëne.

Ook de mogelijkheid om het matras uitvoerig te kunnen testen is belangrijk. Hiervoor kunt u het best bij Just Dream uw nieuwe matras kopen. Just Dream biedt haar klanten namelijk de mogelijkheid om te proefslapen. Sommige mensen zullen bij zichzelf denken: Wat heeft proefslapen dan voor nut? Als u in de winkel op het matras ligt, dan krijgt u maar een korte impressie van hoe het matras ligt. Door te mogen proefslapen op het matras kunt u beter beoordelen of dat het matras perfect voor u is. Meestal bieden de winkels vaak niet of met tegenzin proefslapen een paar dagen aan, maar Just Dream biedt u een langere proefperiode aan van wel honderd nachten. Mocht u niet tevreden zijn, dan krijgt u het aankoopbedrag terug en komen just-dream bezorgers het ongewenste matras weer bij u ophalen.

Voor meer info : http://www.just-dream.nl