Koopcentraal
Image default
Auto’s en Motoren

We gaan op reis en nemen mee

Met zijn tweeën voor langere tijd een rondreis door Europa maken, wie droomt daar nou niet van? Er valt veel voor te zeggen om rond te trekken met de auto in plaats van een van te voren uitgestippelde vliegvakantie. Met de auto op vakantie biedt extreem veel vrijheid, zelf bepalen waar je heen rijdt, waar je overnacht en welke landen je bezoekt. Slapen in een luxe hotel voor twee nachten of toch liever een Bed&Breakfast pakken?

Met de camper of de Caddy?

De grootte van jouw reisgezelschap is bepalend voor het vervoer. Het huren van een grote camper met een overschot aan ruimte, is niet nodig als je met zijn tweeën reist. Tenslotte wil je niet overnachten in de camper. De keuze voor een kleine auto is dan een meer logische keuze. Het nadeel van een kleine auto meenemen op reis is het gebrek aan ruimte. Een goed alternatief is het kiezen voor een bestelwagen, zeker als je maar met zijn tweeën reist. Met een paar koffers en souvenirs voor de thuisblijvers, hoef je je op de terugreis geen zorgen te maken dat je ruimte te kort komt.

Waarom niet kiezen voor shortlease?

Shortlease is minder duur dan je denkt. Het verschil tussen privé lease en shortlease is de vrijblijvendheid ervan. De naam zegt het al. Voor een korte periode lease je een auto voor elke behoefte. Shortlease is in het leven geroepen om particuliere en zakelijke rijders het gemak te bieden van alle voordelen van leasen, zoals de vaste lasten per maand en onderhoud ingegrepen en dat voor een periode welke het beste past bij de behoefte van de klant. In dit geval is een VW Caddy leasen een uitstekende keuze. Klein van buiten en toch groot van binnen. Alvast een fijne vakantie!

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen