Koopcentraal
Image default
Auto’s en Motoren

Voordelen van leasen voor zowel bedrijf als consument

Heb je als ondernemer of als consument behoefte aan een nieuwe auto? Dan zijn er verschillende mogelijkheden, zoals nieuw of tweedehands, kopen, huren of leasen. Het leasen van bedrijfsauto’s wordt al door vele ondernemers en bedrijven gedaan, maar ook het leasen door particulieren is in opkomst. Private lease wordt door bijna alle leasemaatschappijen aangeboden en is handig als je de auto direct nodig hebt en niet lang wilt sparen, en als je een stabiel inkomen hebt. Je betaalt namelijk een vast maandbedrag gedurende de leaseperiode. Voor zowel ondernemers als particulieren is het fijn dat je met een lease auto helder inzicht hebt in de kosten.

Is leasen voordeliger?

Afhankelijk van de auto en het contract kan je een auto al voor zo’n 200 euro per maand leasen. Een leaseperiode duurt doorgaans twee à vier jaar en je kan overwegen of je liever een gebruikte lease auto wilt in plaats van een nieuwe, om kosten te beperken. Door offertes aan te vragen en je behoeften en voorkeuren door te geven kan je een goede inschatting krijgen van de kosten voor een lease auto. Zo kun je goed vergelijken wat in jouw situatie voordeliger zal zijn: kopen, huren of leasen. Bovendien is leasen vrijwel altijd de voordeligste optie indien je voor een korte periode, van een paar maanden tot een jaar, een auto nodig hebt. Dit is mogelijk door middel van shortlease.

Vergelijk lease auto’s online bij bedrijfsauto leasen 

Er is een grote verscheidenheid aan leasemaatschappijen en de auto’s die zij aanbieden. Je kunt zelf het merk en model kiezen en vaak ook eventuele accessoires of extra uitrustingen. Zo is er voor iedereen een lease auto op maat. Van veel maatschappijen kun je hun aanbod en diensten online bekijken. Zo kun je snel en gemakkelijk een idee krijgen van de kosten, alvast een geschikte auto uitzoeken en kijken wat voor contract bij jouw voorkeuren past.

Voor meer info : http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/