Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Een Engelse teak tuinbank of toch een stationsbank?

Bij De Teakspecialist.nl vind je mooie, hippe en sterke tuinbanken. Kwaliteit is onze kernwaarde. Dat geldt voor alle tuinmeubelen, maar evenzogoed voor onze klantvriendelijkheid en service! Heb je vragen over bepaalde producten? Wil je extra info? Ons klantenserviceteam staat voor je klaar. Je kunt bellen, mailen en een bezoekje brengen aan onze showroom in Naarden. 

Robuuste bank, mooi en comfortabel.
Vroeger was alles beter en mooier. Het is een cliché en gaat zeker niet altijd op. Want een teakhouten stationsbank van tegenwoordig ziet er niet alleen heel mooi en authentiek uit, ze gaan ook nog eens jaren mee. Alle stations banken in ons assortiment zijn gefabriceerd van nostalgisch, authentiek teak. Het zijn chique, houten banken. Ze zitten comfortabel en zijn bijzonder duurzaam. Die duurzaamheid betekent voor jou heel praktisch dat je de bank nauwelijks hoeft te onderhouden. Af en toe een doekje er over heen en klaar ben je! Maar het betekent ook dat het een oersterk meubel is. Tuinmeubelen van teak zijn wind-, water en koudebestendig. Teak is een natuurproduct en kan tegen een stootje. Wil je de honingbruine kleur behouden? Dan is een teak protector wel aan te raden. Ook deze kun je eenvoudig mee bestellen.

Een tuin in stijl, dat begint met een Engelse tuinbank
Waarin onderscheidt een Engelse tuinbank zich van andere tuinbanken vraag je je wellicht af? Een Engelse tuinbank ziet er vooral strak, statig doch romantisch uit. Dit is nou echt wat je noemt een praktische, trendy bank. Hij is er in verschillende uitvoeringen en maten. En om zo’n Engelse tuinbank helemaal compleet te maken, leveren we ook diverse comfy kussen in bijvoorbeeld ecru, mocca of zwart.

Voor meer info : http://www.deteakspecialist.nl/