Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Dak onderhoud plat dak? Kewodak!

Dakdekkersbedrijf Kewodak weet alles van platte daken. We denken niet in problemen, maar in oplossingen. We doen er dus alles aan om uw wensen werkelijkheid te laten worden. Wanneer maakt u een afspraak met Kewodak?

Een specialist in platte en licht hellende daken

Kewodak heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het bouwen, inspecteren en repareren van daken. Hierbij specialiseren wij ons in platte en licht hellende daken. En onze oplossingen zijn altijd duurzaam. Denk bijvoorbeeld aan groene daken, energiedaken, witte daken en extra geïsoleerde daken. Deze daken zijn natuurlijk goed voor het milieu, maar ze zijn ook vriendelijk voor uw portemonnee. Een betere oplossing kunt u zich dus niet wensen.

Dakonderhoud voorkomt problemen

Het dak van uw woning heeft veel te verduren. Regen, vorst en de felle zon kunnen ervoor zorgen dat de kwaliteit van het dak achteruit gaat. Met alle gevolgen van dien. Om lekkages en andere problemen voor te zijn, kunt u bij Kewodak een contract afsluiten voor structureel dak onderhoud. Dat betekent dat wij periodiek bij u langskomen om de staat van het dak te controleren. En als het nodig is, voeren onze dakdekkers direct kleine reparaties uit. Die beginnende lekkage wordt dus al verholpen voordat u er problemen van ondervindt.

Maak een afspraak met Kewodak

Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Maar we werken voor particulieren en bedrijven in heel West-Nederland. Dus heeft u een deskundige dakdekker in Voorburg, Amsterdam, Woerden of Aalsmeer nodig? Neem dan gewoon contact met ons op.

Voor meer info : http://www.kewodak.nl/