Koopcentraal
Image default
Adverteren

Voordelen liquid facelift

Naarmate we ouder worden verandert onze huis, de stevigheid en de elasticiteit neemt af en het vochtgehalte vermindert. Hierdoor ontstaan er rimpels en hier wordt door veel mensen iets aan gedaan. Een facelift bestaat uit vier elementen en het gezicht bepaalt welke behandelingen nodig zijn. Elke behandeling wordt dan ook weer anders uitgevoerd en het grootste voordeel is dat je niet meer onder het mes moet bij de plastisch chirurg, maar dat je vaak terecht kan bij de cosmetisch arts.

Het eerste element is relaxeren, een te sterke mimiek kan ervoor zorgen dat jij een boze uitdrukking op je gezicht hebt. Dan kan ervoor worden gezorgd dat bepaalde spiertjes door middel van botox ontspannen worden, waardoor jouw gezicht weer rust uitstraalt. Ten tweede is er het opvullen van rimpels en lijntjes, denk hierbij aan hangende mondhoeken of bijvoorbeeld vervelende lipsticklijntjes. Ten derde het herstellen van contouren en vorm van je gezicht, samen met het herstellen van het volume op de juiste plekken in je gezicht. En ten slotte is er revitalisatie en dit is voor het verbeteren van een doffe en grauwe huid.

Een aantal andere voordelen van de liquid facelift zijn dat je minder littekens hebt, minder hersteltijd en ook minder kans op complicaties. Dit zijn al zulke grote voordelen, waardoor veel mensen eerder besluiten een liquid facelift te ondergaan in plaats van een facelift waarbij je onder het mes moet. De liquid facelift prijzen verschillen natuurlijk wel per aanbieder en wat jij precies laat doen. Bij een liquid facelift gaat het vooral om de combinatie van fillers én botox. Naast het opvullen met hyaluronzuur wordt er namelijk ook veel gebruik gemaakt van botox. Wil jij dus graag iets aan die hangende mondhoeken doen of heb je altijd een boze uitdrukking op je gezicht? Dan kan daar nu wat aan gedaan worden met een liquid facelift, zonder dat je onder het mes moet bij de plastisch chirurg.

Voor meer info : http://faceland.nl/