Koopcentraal
Image default
Tuin en buitenleven

Uw hovenier in Den Haag voor aanleg, vernieuwing en onderhoud van uw tuin

Velen met een eigen woning dromen van een mooie tuin die als verlengstuk van het huis dient. Alhoewel we vaak precies voor ons zien hoe we onze tuin zouden willen hebben, blijkt het in de praktijk behoorlijk lastig te realiseren. Een tuin legt u namelijk niet zomaar aan. Bovendien blijft het regelmatig onderhoud vergen. Wilt u meer dan alleen een eenvoudig grasveld of een stenen terras in uw tuin? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, zeker wanneer u dé hovenier van Den Haag in de arm neemt.

Aanleg en onderhoud van uw tuin

Of u nu een particulier bent of als bedrijf een mooie tuin wilt laten aanleggen, u kiest het liefst voor een ervaren hovenier. Hoveniersbedrijf H.G. Peters, dé hovenier van Den Haag en omgeving, is van alle markten thuis en biedt een service waarbij het aan niets ontbreekt. De professionals bespreken graag de mogelijkheden omtrent tuinaanleg en bieden u meer dan voldoende ruimte om uw eisen en wensen te uiten. Heeft u al een tuin, maar is het onderhoud ervan om bepaalde redenen lastig gebleken? Ook dan bent u bij deze hovenier aan het juiste adres.

Groenvoorzieningsprojecten voor particulieren en bedrijven

Alle werkzaamheden worden door de professionals zelf uitgevoerd, niets wordt uit handen gegeven aan externe partijen. Zo waarborgt dé hovenier van Den Haag te allen tijde de kwaliteit en klantenservice die er aan u geleverd wordt. Hoveniersbedrijf H.G. Peters is er bovendien niet alleen voor de groenvoorziening in uw tuin, maar alles daaromheen. Het bedrijf kan bogen op meer dan dertig jaar ervaring met groenvoorzieningsprojecten van uiteenlopende aard en omvang.

Uw wensen staan centraal

Besluit u deze hovenier in Den Haag in te schakelen voor bijvoorbeeld de aanleg van uw (bedrijfs)tuin, dan zal er eerst een vrijblijvend gesprek plaatsvinden. Hierin kunt u uw wensen kenbaar maken. Op basis daarvan worden tekeningen en calculaties gemaakt. Ook kunt u zelf kiezen welke materialen van welke leveranciers u het meeste aanspreekt.