Koopcentraal
Image default
Bedrijven

Stevige en duurzame werkschoenen voor elke sector

Je voeten behoren tot de meest delicate lichaamsdelen die gemakkelijker kunnen lijden aan verwondingen en pathologieën. Daarom kunnen goede werkschoenen de werknemer grote voordelen bieden en hem beschermen wrijvingen, oneffenheden en verwondingen.

 

Zeer gewaardeerde werkinstrumenten

De horeca is een van de sectoren waar goede werkschoenen haast onmisbaar zijn, vanwege de lange werkdagen. Goed schoeisel zal in deze branche een van je meest gewaardeerde werkinstrumenten zijn. Het ademend vermogen is een van de belangrijkste voordelen van werkschoenen. De goede transpiratie van de schoen zal namelijk helpen om het gevoel van vermoeidheid en overbelasting in de voeten te verminderen.

 

Licht en ademend vermogen

Werkers binnen het kappersgilde en de schoonmaaksector zijn ook gebaat bij schoenen die gekenmerkt zijn door hun lichtheid en ademend vermogen. Voor deze groep zijn modellen met veters en klittenband aanbevolen, en met geribbelde rubberen zool om uitglijden te voorkomen. Bij veiligheidsschoenen is het een voorwaarde dat zij je voeten moeten kunnen beschermen tegen stoten en tegen het vallen van zware voorwerpen op de voet. Daarom worden bij deze schoenen veelal versterkte metalen neuzen gebruikt. Wat betreft comfort zijn de ontwerpen ondersteunend, laarzen worden het meest aanbevolen. De zolen moeten zeer verstevigd en antislip zijn.

 

Duurzame S3 heren en dames werkschoenen

In de industriële sector is het nóg belangrijker om bescherming en veiligheid aan je voeten te hebben. Daarom hebben we kwaliteitswerkschoenen die zijn gemaakt van zeer duurzaam en versterkt materiaal, wat mogelijke blessures voorkomt. Het standaard veiligheidsschoeisel S3 is uitgerust met een waterafstotende hoes om maximale bescherming te bieden tegen water en regen. Deze dames werkschoenen en heren werkschoenen zijn daarom speciaal ontworpen voor werknemers die hun taak buitenshuis uitvoeren. Daarnaast zijn ze uitgerust met een beschermende neus, een antislipzool en een schokdempersysteem om de hiel te beschermen. Ze zijn bijzonder geschikt voor de sectoren bouw, landbouw, werkplaatsen en fabrieken.