Koopcentraal
Image default
Financieel

Stap voor stap de LCC van jouw bouwproject berekenen

Ben je op zoek naar een betere manier om de LCC voor jouw bouwprojecten te berekenen? Dan helpt Life Cycle Vision uit Delft je met deskundige software om de meest duurzame, integrale oplossing te vinden! Voortaan hoef je geen uren meer uit te trekken om verschillende modellen te berekenen. Met de app weet je binnen vijf minuten hoe het ideale bouwproces eruit ziet, welke installaties je hiervoor nodig hebt en wat de ramingskosten zijn. Meer dan dat heb je toch niet nodig voor jouw projecten?

Maak de uitvoering van integrale projecten makkelijker

Maar hoe werkt de app die de LCC van jouw project voor je berekent? Het is eigenlijk heel eenvoudig. Je voert alle verschillende parameters van jouw project in en geeft aan welke randvoorwaarden behaald moeten worden. Vervolgens geef je inschattingen van verschillende kosten en prijzen. De Life Cycle Vision-app gaat uiteindelijk alle verschillende modellen voor je berekenen, zodat je goed kunt vergelijken welk model het meest efficiënt én kostenbesparend is. Op deze manier wordt het beslissingsproces bij integrale projecten makkelijker én eerlijker. Je hoeft namelijk niet meer verdiepend in elkaars werk te duiken – de app vertelt je simpelweg welk model het meest voordelig is. Meer dan dat hoef je natuurlijk niet te weten!

Vraag de gratis demo aan en test de app zelf

Wil jij de handmatige berekeningen van de LCC ook voorgoed vaarwel zeggen? Life Cycle Vision uit Delft staat dan voor je klaar. Je kunt hun deskundige software een week lang gratis uitproberen. Op de website vraag je namelijk eenvoudig een demo aan. Met die demo kun je alle aspecten van de app ontdekken en weet je met één druk op de knop hoe snel de LCC berekend kan worden. Heb je nog andere vragen? Dan helpt een van de specialisten je graag verder. De contactgegevens vind je op de website.