Koopcentraal
Image default
Financieel

Hoe werken bitcoins?

Veel mensen vragen zichzelf, hoe werken bitcoins? Nou, het antwoord varieert afhankelijk van wie je vraagt. De ontwikkelaars van het protocol dat hun naam draagt, zijn sterk uitgekomen tegen een overheidsinterventie in het systeem, of zelfs het wettelijke kader dat een dergelijke interventie mogelijk zou maken. In feite hebben ze specifiek zo’n beweging afgewezen in reacties op leden van het Cryptography Forum. De ontwikkelaars zijn geciteerd als te zeggen dat regeringen nooit in staat zullen zijn om de deflatiefactor die aan de deflatie gehecht zullen kunnen veranderen.

 

Bitcoins zijn een vorm van digitaal geld dat kan worden gebruikt om één type valuta uit te wisselen voor een ander, zoals de Amerikaanse dollar en de euro tegen elkaar. Omdat ze moeilijk in grote hoeveelheden zijn, worden ze meestal online gekocht en verkocht via internet. Dit proces is wat beleggers in staat stelt om winsten op korte en lange termijn te profiteren. Hoewel ze mogelijk niet aan een bepaalde rente of valuta gebonden zijn, biedt de volatiliteit in de prijswijzigingen voortdurend een klaar-markt voor handelaren en speculanten om te kopen en verkopen op basis van hun verwachting van toekomstige prijzen.

 

Dus hoe werken bitcoins in dit licht? Om die vraag te beantwoorden, moeten we een kijkje nemen naar hoe het protocol werkt en hoe het vergelijkt met traditionele vormen van valuta en commodity-handel. Wanneer u een commodity of voorraad in de aandelenmarkt koopt, koopt u een belofte om in de toekomst een bepaalde prijs te betalen op een bepaalde datum. Dit gebeurt op basis van de abstracte voorspelling van wanneer de markt een hogere prijs zal realiseren dan waarvoor u de beveiliging hebt gekocht.

Met cryptosystems zoals de bitcoins is er geen fysieke grondstof of voorraad om mee om te gaan. Dus hoe werken ze in dit opzicht?

 

Het antwoord in dit verband is dat ze op vrijwel dezelfde manier werken als een voorraad of een grondstof daarin dat er risico’s zijn die betrokken zijn bij het investeren en handelen op korte termijn. Met een typische beleggingsportefeuille heb je een aantal activa die erg veilig zijn en dat een zeer lage kans op verlies hebben, maar je hebt ook een aantal andere activa die minder veilig zijn, maar wat een hogere kans hebben om je geld te verdienen. Het verschil tussen deze twee categorieën van activa is de winstmarges. Met valuta en commodity-investeringen zijn er meer verliezen omdat je veel meer kunt verliezen als de markt niet volgens je verwachtingen werkt. Maar met de Bitcoin, aangezien de prijzen worden bestuurd door het netwerk zelf, heeft u een veel lager risico op elke transactie, wat betekent dat winsten vrij goed doen.

 

Een andere vraag die mensen vaak vragen naar deze vorm van investeren is hoe je begint te investeren in een proces dat geen vooraf gedefinieerde reeks regels of parameters heeft? Het antwoord op die vraag is dat het enige dat u moet investeren met dit soort regeling een computer en een internetverbinding is. Je hebt geen makelaar of een tussenpersoon nodig om je te beleggen omdat alles wat er gebeurt tussen jou en de software strikt vertrouwelijk zal worden gehouden. Alle transacties worden elektronisch uitgevoerd en u hoeft nooit een aankoop of verkoop te doen voordat de transactie is voltooid.

Met deze unieke functie is dit een van de belangrijkste redenen waarom meer beleggers kiezen om te ondernemen in dit type investering.

 

Een laatste vraag die je jezelf moet afvragen wanneer je denkt aan investeringen in dit type investering is wat je doelen zijn. Wil je investeren om een beetje extra geld te verdienen of wil je de wereld van serieuze valuta handelen en wat echt geld maken? Als u een nieuwkomer bent voor de wereld van cryptocurrency, is het antwoord op deze vraag waarschijnlijk gebaseerd op uw hardware-portemonnee, maar als u toegewijd bent aan het leren van de ins en outs van deze nieuwe en opwindende manier van investeren, dan zou u kunnen eindigen

klik hier https://www.bitcoinmeester.nl/