Koopcentraal
Image default
Bedrijven

Posters maken de sfeer

Posters zijn te verkrijgen in heel veel verschillende soorten en maten. Je kan kiezen uit motieven, foto’s dieren, tekeningen of misschien schilderijen. Afhankelijk van jouw interieur kan een poster een kamer meer invulling en sfeer geven. Het maakt de ruimte af. Tegenwoordig is het zeer populair om posters in lijsten op te hangen over de gehele muur in plaats van alleen allemaal op dezelfde hoogte. Een ware fotocollage van posters in lijsten. Dit kan een enorme eyecatcher aan de muur worden. Zeker als je een bepaalde stijl in jouw interieur de nadruk wilt geven is dit een grote aanrader.

 

Stijlen, maten en kleuren van een poster

Er valt een hoop te kiezen als je een mooie poster aan de wand wilt hangen. Belangrijk is om daarbij jouw inrichting en design van de kamer in het achterhoofd te houden. Zo staan posters met felle kleuren niet echt mooi in een landelijke of traditionele inrichting. Aan de andere kant kan een poster met felle kleuren juist jouw bedoeling zijn om aandacht te trekken naar de poster. Bij een klassieke inrichting staan zwart en wit foto’s met romantische taferelen vrij goed. Zeker als de romantische zwart en wit poster op de slaapkamer komt te hangen. Als je echter meer kleur wilt kan je e echter ook voor kiezen om meer een negentiende-eeuwse abstracte kunst poster te kiezen. Niet alle posters hoeven dezelfde maat te hebben. Het staat soms veel mooier om verschillende maten naast elkaar en boven elkaar te hangen. Probeer het eens uit. en geef jouw kamer jouw sfeer.

 

Fotowand samenstellen

Voor een optimale aandacht trekkende wand kan je een fotowand samenstellen. Met meerdere soortgelijke foto’s kan je een bepaald beeld maken over de kamer. Zo kan je bijvoorbeeld een fotowand met klassieke kunstwerken of juist dieren samenstellen om de sfeer van de kamer naar jouw smaak aan te passen. De maten posters kan je zelf kiezen. Je kan kiezen uit drie dezelfde maten of twee kleinere maten of zelfs uit verschillende maten. Jij bepaalt wat past in de ruimte.

Er zijn heel veel soorten posters te verkrijgen. Met deze enorme keuze uit kleur stijl en maten van posters kan je jouw kamers ieder een eigen sfeer laten uitstralen zodat de kamers samen echt jouw eigen huis weergeven.

Dit artikel betreft een samenwerking met DESENIO.