Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

In een petfles een plant ecosysteem maken

Een plant in een petfles helpt het milieu en de mensen die geen groene vingers hebben. Dit werkt als een ecosysteem, wat inhoudt dat het plantje volledig zelfvoorzienend is. Als je dus weinig van planten afweet en geen tijd hebt om ze telkens water te geven, maar wel graag een mooie plant in huis wilt hebben, is deze plant in ecosysteem echt dé oplossing. Je hoeft hem niet voortdurend te onderhouden en niet bang te zijn dat hij doodgaat. Doordat je deze petfles afsluit, vorm je een gesloten ecosysteem. Deze petfles is een eerder gebruikte fles en komt dus niet in het milieu terecht. Je geeft jouw huis een mooie boost en het milieu ook!

Eenvoudig te creëren met de DIY-pakketten

Ecolifetube in Utrecht heeft een ruim aanbod diverse spullen voor jouw plant in ecosysteem. Je kunt alles los bestellen, maar het is ook mogelijk om een DIY-pakket te kopen waar alles al inzit. Je hoeft het alleen nog te combineren en in elkaar te zetten! Je kunt het volgende spullen in het pakket verwachten:

  • Plantjes in alle soorten, kleuren en maten
  • Petfles
  • Steentjes
  • Grond
  • Mossen
  • Zand
  • Led-lampjes (bestel je er los bij)

Je zet het plantje in de petfles, strooit er wat steentjes of andere grond bij. Dan voeg je de mossen toe en als laatste de led-lampjes. Het is veel makkelijker dan het lijkt! Ook als je geen creatieve vingers hebt, is dit eenvoudig. Deze specialist biedt zelfs workshops waarbij je samen met vrienden of collega’s heerlijk een groen middagje kan houden en alle uitleg krijgt. Ook is het leuk om zo’n pakket te bestellen om vervolgens een workshop bij jou thuis te organiseren!

Bestel direct jouw plantjes

Klinkt het jou als muziek in de oren om zo’n leuk plant in ecosysteem in Utrecht bij Ecolifetube te bestellen? Dan doe je dat eenvoudig via de webshop. Begin jouw weg naar duurzaamheid nu via deze specialist en leuk jouw kamer flink op! Als je meer informatie wilt, kun je eenvoudig contact opnemen met Ecolifetube via de contactgegevens op hun website.