Koopcentraal
Image default
Mode en Kleding

Passende trouwschoenen kopen voor een goede prijs

Ik was dringend op zoek naar goede trouwschoenen voor mijn aankomende bruiloft. Samen met mijn verloofde hadden we een bepaald thema bedacht voor de bruiloft: sterrenhemel. Alles hadden we in dat thema gedaan, van de kleuren tot aan de patronen van bepaalde kleden op tafels. Daarom wilde ik ook mij een beetje kleden in het thema. Ik had al een donkerblauw pak gekocht, maar de schoenen die ik eerst had vind ik er niet goed bij passen. Ik zocht eigenlijk schoenen met sterren erop, maar dat klonk al onmogelijk. Bekijk trouwschoenen van Shoelia.

Een unieke collectie van trouwschoenen

Ik had werkelijk geen idee waar ik unieke trouwschoenen zou kunnen vinden in een korte tijd en voor een goed bedrag. Ik vond het namelijk ook belangrijk dat ze lekker zaten, want je loopt er toch wel de hele dag mee. Dus ben ik gaan zoeken via het internet om te kijken of ik daar iets kon vinden qua bijzondere trouwschoenen. De eerste resultaten waren niet zo speciaal, maar uiteindelijk werden de schoenen steeds mooier en unieker. Uiteindelijk kwam ik bij Shoelia terecht. Ik had zelf nog nooit van het bedrijf gehoord, maar hun collectie zag er super leuk en vrolijk uit. Zelf heb ik nog nooit zulke schoenen gezien voor heren.

Blij met mijn aankoop

Toen ik mij ging verdiepen in het assortiment van Shoelia, zag ik dat ze ook trouwschoenen hadden. Ik was erg blij toen ik dat ontdekte en kwam ook snel een paar schoenen tegen die sterren erop hadden. Ze hadden de perfecte kleur en ik wist zeker dat ik die moest hebben. Daarbij was mijn maat ook nog beschikbaar, dus heb ik ze besteld in de hoop dat ze ook van goede kwaliteit waren en dat waren ze ook. Ze liepen echt heerlijk en het maakte mijn outfit helemaal af. Het was een prachtige dag en de schoenen liggen nog steeds in mijn kast.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over het assortiment van Shoelia en wat zij u verder kunnen aanbieden? Bekijk dan eens de website via shoelia.nl voor meer informatie over hun assortiment en meer.