Koopcentraal
Image default
Mode en Kleding

Crocs: ook voor kinderen

Crocs staan bekend als ongelooflijk comfortabele schoenen, ook al zeggen sommigen dat ze niet mooi of ronduit lelijk zijn. De schoenen worden ook gewaardeerd om hun duurzaamheid en het gemak waarmee ze schoon te maken zijn als ze vies zijn geworden.

Voor veel ouders zijn Crocs vanwege het comfort, de duurzaamheid en het gemak waarmee ze schoon te maken zijn, de favoriete schoen voor hun kinderen – vooral in de zomer, wanneer een paar watervriendelijke schoenen met ingebouwde ventilatie essentieel is.

De Crocs Kids‘ Classic Clog is de perfecte zomerschoen voor kinderen. Hij is licht en comfortabel en kinderen kunnen hem gemakkelijk zelf aan- en uittrekken. Een draaibare riem kan achter de hiel worden gedragen voor extra veiligheid of over de bovenkant worden gedraaid om de schoen strapless te maken. De Crocs kunnen zowel in als uit het water worden gedragen, waardoor ze ideaal zijn voor in het zwembad of op het strand.

En het beste? Als ze vies worden, kun je ze gewoon met water en zeep wassen en zijn ze weer zo goed als nieuw.

Slippers zijn over het algemeen zwaar voor kleine voetjes: Ze blijven niet goed zitten en zijn nauwelijks ergonomisch. De Crocs Classic Flip voor kinderen is echter voorgevormd voor ondersteuning van de voetboog en de kleine kindermaten (6 tot 13) hebben een bandje aan de achterkant.

Deze slippers zijn zowel kind- als moeder-goedgekeurd. De schoenen zijn gemakkelijk te wassen, en met een beetje water en zeep zien ze er bijna als nieuw uit. De onderkant heeft profiel voor meer grip, zelfs op natte oppervlakken.