Koopcentraal
Image default
Bedrijven

Hoe wordt een cinewall op maat gemaakt?

De smaak en stijl is van iedereen anders, zo zijn er dus ook verschillende stijlen voor een cinewall. CinewallDeluxe geeft de mogelijkheid uw eigen ontwerp aan te leveren voor uw cinewall. U kunt kiezen uit verschillende materialen, grootte en of u wel of geen haard wilt, wel of geen opbergruimte en of er wel of geen nisjes in moeten. 

Uw ontwerp

Voor uw ontwerp kunt u elk gewenst materiaal gebruiken, of u nou glans, mat, glad of grof wilt, alles is mogelijk. Het ontwerp is in handen van u, alles om een fantastische cinewall te plaatsen die helemaal voldoet aan uw eisen. 

Design mogelijkheden

Voor de aankleding van uw cinewall zijn er verschillende mogelijkheden, u kunt kiezen uit verschillende materialen zoals: MDF mat of hoogglans, Eiken Fineer in het zwart en bruin en alle mogelijke RAL-kleuren. U kunt er ook voor kiezen uw cinewall te voorzien van tegelwerk of een betonlook. Cinewall deluxe doet het allemaal. 

Sfeerhaard

Voor een cinewall kan een bijpassende haard worden ingebouwd, hierbij ligt de keuze bij u. De haard keuze is aan u, zolang de haard past in het ontwerp kan elke haard gekozen worden. De sfeerhaarden zijn alternatieven op een echte openhaard, de vlammen zijn niet van echt te onderscheiden. Het is ook mogelijk een sfeerhaard te kiezen met een heater, hierdoor komt er toch warmte van de sfeerhaard af. 

Werkwijze

Het traject begint voor u bij het aanvragen van een offerte, hierbij worden alle kosten en mogelijkheden op een rijtje gezet. Vervolgens wordt er een afspraak waarin alle wensen besproken kunnen worden. Bij het gesprek wordt er een 3D tekening gemaakt om u een goed beeld te geven van het ontwerp van uw cinewall. Na het groene licht wordt de cinewall op maat gemaakt in de werkplaats, de cinewall wordt zo gemaakt dat hij alleen  nog maar in elkaar gezet hoeft te worden op locatie.