Koopcentraal
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een Mensendieck Amstelveen

Ik ga nu toch echt wel op zoek naar een Mensendieck in Amstelveen aangezien ik van de stress echt erg last heb van mijn rug en nek. Van een vriend heb ik gehoord dat Freedom in motion echt de beste is en ik ga hier dus wat onderzoek naar doen. Het begon allemaal ongeveer een aantal maanden geleden. Ik werk namelijk al 7 jaar bij een bedrijf alleen sinds een half jaar heb ik een nieuwe baan binnen het bedrijf. Ik had namelijk gesolliciteerd op de functie financieel directeur. Ik had altijd al een aardig baan en ik was ook blij met mijn baan en ik verdiende goed. Het was alleen zo dat ik zoals de meeste mensen wel graag meer wil en het uiterste uit mezelf wil halen. Dit heb ik dus ook gedaan door op deze functie te solliciteren en uiteindelijk ook dat ik gekozen ben voor deze functie. Ik ben alleen veel te hard van start gegaan en ik dacht dat ik de wereld in mijn eentje aan kon. Omdat ik bij mijn oude functie veel alleen uitvoerde wou ik dat nu weer doen zodat ik zeker wist dat het allemaal goed ging. Nu ik dit allemaal moet doen heb ik erg veel stress en heb ik echt last van mijn rug en nek. Daarom wil ik een oefentherapie mensendieck in Amstelveen inschakelen zodat het allemaal beter gaat.

Freedom in motion

Een vriend zei mij naar Freedom in motion te gaan en dit leek me wel een verstandig idee, dit was immers een erg goede mensendieck Amstelveen. Ik volgde wat behandelingen en wat bleek nou, er zat een zenuw vast in mijn nek door de vele stress. Hierdoor had ik last van mij rug, nek en veel last van mijn hoofd. Ook werd mij aangeraden om meer uit handen te geven en andere ook te vertrouwen met het werk. Nu gaat het een stuk beter dankzij in mijn ogen de beste mensendieck Amstelveen; Freedom in Motion.

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Goedkope salarisadministratie voor het MKB

Zoeken naar rondreis Israël

Milieubewuste begrafenis steeds populairder