Koopcentraal
Image default
Tuin en buitenleven

Onderdelen van ploegen kopen

Als je weer gaat ploegen op het land, mag een ploegschaar niet ontbreken. Bij Mister Agri vind je alle onderdelen voor je machine die eventueel aan vervanging toe zijn. De onderdelen zijn universeel voor een hele hoop merken en deze zijn van hoge kwaliteit. De ploegscharen hebben een scherpe rand aan de voorkant, die gemakkelijk door de grond heen kan snijden. De onderkant wordt losgesneden en dit kan eventueel ook met andere producten zoals een voorschaar of een schaarpunt. Deze scharen zijn gemakkelijk te vinden op de website van Mister Agri en het wordt thuisbezorgd.

Voor op de tractor

Een ploegschaar is een onderdeel van een tractor die noodzakelijk is, maar er zijn ook onderdelen die je voor een tractor kunt kopen die het nog gemakkelijker maken om te werken. Denk hierbij eens aan een draadloze achteruitrijcamera. Doordat hij draadloos is, hoef je niet te stoeien met het monteren van de achteruitrijcamera. Tegelijkertijd worden alle dode hoeken meegepakt, waardoor je onbezorgd aan het werk kunt gaan. Het is gemakkelijk zelf te installeren, en het zorgt voor zoveel gemak tijdens het werk. De camera werkt via een zender en een ontvanger, die gekoppeld is aan een monitor. Deze kan je tijdens het rijden bekijken, zodat je voldoende zicht hebt.

Over de achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera zorgt er dus voor dat het een stuk veiliger wordt om te rijden op een tractor. Je zou het nog veiliger kunnen maken door er een extra alarm bij aan te schaffen. Bij Mister Agri kan je voor een goedkope prijs deze alarmen aanschaffen. Dit zijn kleine apparaten die een alarm af laten gaan als je achteruit gaat rijden. Zo kunnen andere weggebruikers weten dat je van plan bent om naar achteren te gaan, zodat het niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen een stuk veiliger wordt.

Extra onderdeel voor een tractor

Voor een tractor heeft Mister Agri ook iets, genaamd een aanhangwagenkoppeling tractor. De naam zegt eigenlijk al precies wat het doel is. Hierdoor kunnen andere wagens gemakkelijk gekoppeld worden aan de achterkant van een tractor. Deze wagens zouden gebruikt kunnen worden tijdens het vervoeren van producten van het land. Door deze koppelingen ben je ervan verzekerd dat de wagen goed vast zit aan de tractor, en er is weinig overlast hiervan tijdens het rijden.

Over Mister Agri zelf

Mister Agri is een online winkel waar allerlei landbouwonderdelen gekocht kunnen worden. Dit gaat om producten voor op, in of aan een tractor. Denk hierbij eens aan stoelen voor in de tractor. Het is ook mogelijk om jouw tractor volledig te verbouwen, met een leuke kleur. De onderdelen zijn niet alleen voor een tractor te gebruiken. Ook producten voor een veehouderij of voor de tuinbouw zijn er te vinden op de website. Op de website zijn er een hele hoop pagina’s die vol staan met producten. Het kan daarom lastig zijn om een onderdeel te zoeken, of om een keuze te maken uit de vele producten die er zijn.  Onderaan de pagina zijn de contactgegevens te vinden, waardoor je gemakkelijk geholpen kunt worden door de medewerkers van Mister Agri.