Koopcentraal
Image default
Bedrijven

Modetrends 2022

Het jaar is inmiddels al even van start. De lente is bijna aangebroken. Tijd om de modetrends van 2022 te bespreken!

Oversized

Een van de trends die we voorbij zien komen is het dragen van comfortabele kleding. Het dragen van streetwear is ontzettend hot! Oversized jassen en truien zijn heel erg populair. Ook pakken met oversized pantalons zie je steeds meer voorbij komen. De skinny jeans is zowel voor mannen als voor vrouwen vrijwel uit het straatbeeld verdwenen. Sommige mensen denken dat we het dragen van vrijetijdskleding te danken hebben aan de pandemie. Met comfortabel als sleutelwoord hebben we er dan in ieder geval nog iets positiefs aan overgehouden.

Gebreid of gehaakt

We gaan even terug naar toen. Gehaakte en gebreide kleding is weer helemaal in. Als je een beetje handig bent kun je deze natuurlijk zelf maken. Te warm voor een jas, maar te koud om er géén aan te doen? Kies dan voor een lekker warm vest! Een vest zit daarnaast een stuk comfortabeler en voelt ook nog eens ontzettend zacht aan.

Neutraal kleurenpalet

De neutrale tinten zijn weer helemaal in! Ontzettend handig omdat ze natuurlijk heel makkelijk te combineren zijn. Zowel met wit, zwart als denim kun je neutrale tinten combineren. Op deze manier heb je in no time een perfecte outfit samengesteld. Wil je jouw outfit iets opvrolijken? Kies dan voor een kleuraccent. Met felle schoenen of een fel jasje scoor je bonuspunten.

In Gold We Trust

Duurzame kledingmerken krijgen steeds meer de overhand in de modewereld. In Gold We Trust is een merk van Nederlandse bodem met aandacht voor het milieu. Zo heeft In Gold We Trust een organic-collectie. Deze collectie bestaat uit kleding die volledig gemaakt is van biologisch katoen. De naam In Gold We Trust komt voort uit het beste willen halen uit jezelf en te gaan voor goud.

https://konceptstore.nl/collections/in-gold-we-trust