Koopcentraal
Image default
Zakelijk

Het belang van een ergonomische bureaustoel

Zit je voor je werk veel achter een bureau? Dan weet je als geen ander dat je zithouding tijdens het werken erg belangrijk is. Als je net verkeerd zit of te lang in dezelfde houding zit, kun je al snel spierpijn krijgen. Dit is natuurlijk erg vervelend en kan ergere klachten veroorzaken. Voor mensen die veel achter een bureau werken, is een ergonomische bureaustoel aan te raden. Dit is een bureaustoel die je helpt om de beste houding aan te nemen tijdens het werken. Je kunt deze bureaustoelen dan ook helemaal aanpassen naar jouw lichaam. Denk aan de zithoogte, maar ook aan de stand van de rugleuning en de hoogte van de armleuningen. Een bekende ergonomische bureaustoel is de Rohde & Grahl Xenium.

 

Kies voor een kwalitatieve bureaustoel 

De Rohde & Grahl Xenium is een ergonomische bureaustoel die erg eenvoudig is in gebruik. Het verstellen van de verschillende onderdelen is eenvoudig en daardoor voor iedereen mogelijk. Je kunt kiezen voor een volledig nieuw model. Echter kan het goedkoper. Je kunt ook kiezen voor een tweedehands of refurbished bureaustoel. Dit laatste houdt in dat de bureaustoel is voorzien van nieuwe stoffering of herstoffering in een kleur naar keuze. 

Doordat je zelf de kleur van de stoffering kunt kiezen, kun je de bureaustoelen passend maken bij jouw bedrijf. Zo worden zij ook een onderdeel van het kantoor. De stoelen hebben bovendien een moderne uitstraling door het gebruik van wat meer tektonische vormen. OOk andere tweedehands kantoormeubelen kan je hier vinden!