Koopcentraal
Image default
Bedrijven

Het gebruik van aanstekers als zakelijke merchandise

Uiteindelijk kan elk voorwerp dat gebruikt wordt in het dagelijks leven worden gebruikt door bedrijven om te bedrukken als merchandise om hun bekendheid te verhogen. We weten allemaal dat het aantal rokers in dit land nog steeds erg groot is, en daarom worden aanstekers vaak gekozen als goedkope maar effectieve merchandise, omdat ze zich makkelijk en snel verspreiden. In dit geval wordt gekozen voor het type mechanische gasaansteker waarvan het oppervlak bedrukt of gezeefdrukt kan worden met verschillende logo’s of teksten, afhankelijk van de wensen. Promotie via dit soort aanstekers wordt meestal meer gebruikt door ondernemers van restaurants of cafés, karaokeplaatsen, hotels, bandstudio’s en vergelijkbare bedrijven. Bovendien kunnen gezeefdrukte aanstekers ook worden gebruikt als geschenk of souvenir voor klanten en klanten wanneer u evenementen houdt zoals grote openingen of tentoonstellingen.

Enkele voordelen van aanstekers als merchandise

Aanstekers bedrukken en inzetten als merchandise kan u verschillende voordelen opleveren, zoals het feit dat ze relatief goedkoop zijn. Het drukken van logo’s of tekst op aanstekers is zeker goedkoper dan het drukken van banners, brochures, en dergelijke, aangezien het oppervlak klein is. Tussen brochures en aanstekers zullen de verschillen wat minder zijn, maar aanstekers kunnen tegen weer en wind waar brochures nat kunnen worden of scheuren. Daarom zijn brochures minder geschikt om als reclamemiddelen te worden gebruikt. Bovendien zijn aanstekers gemakkelijker overal mee naar toe te nemen. Wanneer en waar je ook een promotionele aansteker gaat gebruiken, je kunt hem gemakkelijk meenemen waardoor je dus altijd promotiemateriaal op zak hebt. Bovendien zijn merchandise aanstekers of geschenken aantrekkelijker en gemakkelijker te accepteren. Ook al rookt de ontvanger van de aansteker niet, hij/zij zal hem zeker thuis bewaren voor verschillende doeleinden. Zo zijn aanstekers niet alleen het juiste reclamemiddel, maar ook nuttig voor de ontvangers.

Aanstekers bedrukken met bedrijfslogo of tekst 

Aanstekers zijn absoluut niet moeilijk te vinden en vaak makkelijk in bulk in te kopen. In feite kunt u ze overal in een supermarkt of minimarkt gemakkelijk krijgen. Maar wat ze speciaal maakt, zijn aanstekers die gezeefdrukt zijn of speciaal bedrukt met de naam en het logo van uw bedrijf. Daarvoor moet u een drukservice inschakelen voor de juiste aanstekers met goede zeefdruk resultaten. Om dit te laten gebeuren, kunt u vertrouwen op een vertrouwde drukkerij om aanstekers te maken die uw bedrijf beter bekend en herinnert kunnen maken bij het publiek.