Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Bestel een unieke industriële kroonluchter in dit atelier

Heeft u altijd al een unieke blikvanger in uw huis willen hebben? Wat dacht u van een exclusieve industriële kroonluchter? Of verkiest u een stel prachtige kroonlampen? Bij het atelier Kroonjuweel in Oss, Nuland, kunt u terecht voor handgemaakte verlichting die uw woning een luxueuze uitstraling geven. Aangezien Eric en Linda, de medewerkers van het atelier, elk object met de hand maken, is er aan elk detail gedacht waardoor de stukken prachtig afgewerkt zijn. Er is in het atelier reeds een hele collectie aan tafel-, hang- en sierlampen te vinden, maar de specialisten luisteren graag naar uw ideeën voor uw droomverlichting. Zij maken de mooiste pareltjes aan de hand van uw ideeën en ontwerpen

Warm en sfeervol koper

Als u denkt aan een industriële kroonluchter, denkt u meteen aan koper. Koper is dan ook hét materiaal bij uitstek dat Eric en Linda al jarenlang gebruiken om uw kroonlampen te maken. Zij willen met uw verlichting steeds voor een warm en sfeervol gevoel brengen in uw woning. Als u met hen een afspraak maakt, komen ze met veel plezier langs om de mogelijkheden te bekijken en de stijl van uw interieur te ontdekken. Op die manier maken ze vervolgens wondermooie verlichtingslampendie perfect in harmonie zijn met uw woning. U kunt ook vragen om deskundig advies over een lichtplan. Voldoende licht is uiteraard uiterst belangrijk in een huis.

Ga langs of maak een afspraak

Heeft u interesse in een handgemaakte industriële kroonluchter? Het atelier Kroonjuweel in Rosmalen, Nuland is elke zaterdag open om de unieke stukken te bewonderen. U kunt ook een afspraak maken en dan verwelkomen Eric en Linda u graag op een ander tijdstip. Zij geven graag meer uitleg en beantwoorden al uw vragen over de exclusieve kroonlampen. Alle gegevens zijn terug te vinden op de website van de lampenwinkel.