Koopcentraal
Image default
Mode en Kleding

Een teddy jas houd je warm

Misschien kende je de bijzondere jas al, maar in dit artikel vertel ik alles over de o zo geweldige teddy jas. Deze jas is al jaren een favoriet van veel dames. De jas is in veel verschillende varianten, soorten, maten en kleuren te krijgen en dat verandert ook ieder jaar weer. De winter komt er ook nu weer snel aan, ben je nog op zoek naar een mooie en fijne teddy jas? Wees er snel bij en koop deze alvast op de website van By Elena. 

Verschillende teddy jassen

Iedere smaak is anders en daarom zijn er ook veel verschillende teddy jassen. Er zijn bijvoorbeeld veel verschillende lengte van de teddy jassen. Sommige dames houden van de lange vormloze jassen, maar als je niet zo groot bent dan kan zo een jas echt verschrikkelijk zijn. Dan kan ik me voorstellen dat je erg blij bent met de verschillende lengtes. Bij de een staat een korte teddy jas leuk en bij de ander juist een lange. Er zijn ook veel verschillende stoffen die gebruikt worden. De een is dikker dan de ander of misschien zelfs pluiziger. Gelukkig zijn er een hele hoop verschillende teddy jassen en daarom zal er zeker wel eentje tussen zitten die jij helemaal geweldig vindt! 

Teddy jas met capuchon

Jaa zeker zijn er teddy jassen met capuchon, dit is een groot voordeel doordat je bijvoorbeeld geen muts meer hoeft te dragen. Het houd je natuurlijk ook weer een stukje warmer en als het regent blijft je haar ook droog. De teddy jas met capuchon heeft een stoerdere uitstraling dan een jas zonder capuchon. De teddy jas zonder capuchon straalt weer wat meer klassiek uit. Het is net waar je van houd. Het nadeel van een teddy jas is wel dat het niet water of sneeuw bestendig is, tenzij er een goede binnenvoering in zit.