Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Ga voor meubels op maat van de experts in de buurt van Utrecht

Amelia’s Hoeve is een bedrijf in de omgeving van Utrecht die diverse oplossingen biedt voor het interieur van zowel particulieren als bedrijven. Er zijn vele mogelijkheden te vinden op het gebied van verlichting. Denkt u hierbij aan mogelijkheden voor de horeca, maar ook voor de retail. Er zijn ook diverse opties op het gebied van ledverlichting verkrijgbaar. Al deze mogelijkheden kunnen door dit bedrijf compleet op maat geleverd worden. Ook wanneer u graag meubels op maat laat maken voor uw woning in regio Utrecht kunt u bij deze specialist terecht.

De korte levertijden van deze specialist

De levertijden van de producten die direct leverbaar zijn binnen het assortiment van dit bedrijf, worden binnen drie tot vijf werkdagen bij u afgeleverd. Dit wordt grotendeels gedaan door hun eigen vervoerder. Hier is voor gekozen omdat veel van deze producten erg kwetsbaar zijn en het bedrijf er voor wilt zorgen dat de kans op goede levering en behoud van de producten het grootst is. Bestellingen kunnen zowel binnen Nederland als België worden bezorgt. Deze bezorging is veelal gratis. De bestelling dient dan binnen Nederland wel boven de € 100,- te zijn en binnen België boven de € 150,-.

Bekijk hun assortiment online

Heeft u bij Amelia’s Hoeve in Ameide, nabij Utrecht, meubels op maat besteld? Dan zorgt deze specialist ervoor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u wordt thuisbezorgd. Is er echter iets mis gegaan met de levering of zijn de spullen toch niet geheel naar uw zin? Dan kunt u direct contact opnemen met een medewerker van dit bedrijf en de spullen binnen veertien dagen retourneren op de manier waarop deze door u ontvangen zijn. Dit bedrijf levert reeds 40 jaar meubels op maat in de regio Utrecht en heeft vele klanten blij gemaakt in deze periode. Het is zeker een aanrader om eens een kijkje te gaan nemen op de site om te zien of er iets van uw zin te vinden is.

https://www.amelias.nl/