Koopcentraal
Image default
Internet

Een gecertificeerde Managed Service Provider voor uw digitale werkomgeving

Wanneer u uw medewerkers graag de optie aanbiedt om ook thuis te kunnen werken, is het fijn om een goede, digitale werkomgeving te creëren. Met een cloud werkplek weet u zeker dat belangrijk en eventueel bedrijfsgevoelige informatie goed opgeslagen wordt en dat er niks mis kan gaan. Een gecertificeerde Managed Service Provider zoals Cloudiction kan u hierbij helpen om deze werkplek in te richten. U heeft bij dit bedrijf de keuze uit verschillende pakketten en kunt uw wensen aangeven om eventueel extra diensten toe te voegen. Wilt u meer weten over de voordelen van het laten inrichten van een cloud werkplek door deze Managed Service Provider? Lees dan snel verder!

Een veilige online werkplek

Deze Managed Service Provider zorgt voor een cloud werkplek waar u en uw medewerkers bestanden en bedrijfsgevoelige documenten kunnen opslaan. In de cloud werkplek kunt u altijd en overal bestanden inzien en diverse applicaties online gebruiken. U hoeft alleen te zorgen voor een laptop met internetverbinding. U bepaalt zelf hoe de werkplek eruit komt te zien en wat de uiteindelijke kosten worden. Zo zit u nooit aan een vast patroon vast, maar u kunt per maand dingen aan laten passen, zoals het aantal accounts of de opslagcapaciteit. Ook kunt u verschillende extra licenties toevoegen.

Vraag een demo aan en ontdek de unieke mogelijkheden

Bij deze Managed Service Provider hebben ze een eigen servicedesk waar ze u en uw medewerkers ter woord staan. Zo wordt u nooit van het kastje naar de muur gestuurd, maar worden uw vragen meteen beantwoord en uw problemen direct opgelost. Het fijne van deze Managed Service Provider is dat u voordat u een pakket kiest, eerst een demo kunt aanvragen. Op deze manier ontdek u zelf de mogelijkheden en de voordelen van het werken in een cloud werkplek. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Cloudiction voor meer informatie.